Arcaya Elastin ampule
Arcaya Elastin ampule

Arcaya Elastin ampule

1.580,00 din sa PDV-om

Elastin ampule pružaju maksimalni efekat kod Anti- Age tretmana, smanjuje dubinu bora i vraća elastičnost koži, daju brzi lifting efekat.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Elastin ampule pružaju maksimalni efekat kod Anti- Age tretmana, smanjuje dubinu bora i vraća elastičnost koži, daju brzi lifting efekat.
Ampule se preporučuju svim tipovima kože, a naročito koži oštećenoj eksternim faktorima.

Elastin je elastični fibrozni protein koji se noramlno sintetiše u koži i uloga mu je da obezbedi elastičnost tkiva i sa godinama njegova sinteza se smanjuje. Odgovoran je za vraćanje kože u prvobitni položaj nakon istezanja, tj. za rastegljivost kože. Sačinjava samo 5-10% svih dermalnih vlakana, ali su ključni za svojstva kože. Hidrolozovani elastin je odličan humektans, penetrira kroz kožu, povećava nivo hidratisanosti i njeno održavanje, a na povšini kože smanjuje odavanje vode. Smanjuje dubinu bora i vraća elastičnost koži, daje brzi lifting efekat. Elastin ampule se preporučuju svim tipovima kože, a naročito koži oštećenoj eksternim faktorima.

Elastin ampule su odlične kao ciljani tretman za redukovanu elastičnost kože i bore.

Primena: Mezoporacija, Jonoforeza, Ultrazvuk

Pre upotrebe dobro protresti. Prilikom otvaranja koristiti kozmetičke rukavice. Pritisnite vrh ampule unazad na prstenu za prekidanje.

Pakovanje 5 ampula x 2ml

Proizvođač: ARCAYA, Nemačka

Dodatne informacije

Bruto težina 0.1 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 717
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu