Arcaya Oxygen ampule
Arcaya Oxygen ampule

Arcaya Oxygen ampule

2.490,00 din sa PDV-om

OXYGEN antistres tretman! Povećava količinu kiseonika na koži, podstiče stvaranje novih ćelija kože.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

OXYGEN antistres tretman! Povećava količinu kiseonika na koži, podstiče stvaranje novih ćelija kože. Idealan za tretiranje vidljivih efekata nezdravog načina života.

Glavna aktivna supstanca u ovoj ampuli je Perfluorodecalin. Jedan je od najiteresantnijih supstanci za kozmetičku i medicinsku primenu. Ima sposobnost da rastvori velike količine kiseonika (100ml perfluorodecalina na temperature od 25 stepena celzijusovih može da rastvori 49ml kiseonika). Ova supstanca se takođe koristi u studijama disanja pod vodom. Aplikovan topikalno na kožu obezbeđuje dodatnu količini kiseonika u regiji ubrzavajući metabolozam. Revitalizuje, hidrira kožu, utiče na formiranje novih ćelija. Idealan je za bledu, sivu kožu i kožu izloženu stresu, pod uticajem različitih faktora sredine i nezdravih stilova života. Koža momentalno izgleda svežije, matirano i ujednačenije boje.

Primena: Mezoporacija, Jonoforeza, Ultrazvuk, Oxy aparat

Pre upotrebe dobro protresti. Prilikom otvaranja koristiti kozmetičke rukavice. Pritisnite vrh ampule unazad na prstenu za prekidanje.

Pakovanje 5 ampula x 2 ml

Proizvodjač: ARCAYA, Nemačka

Dodatne informacije

Bruto težina 0.1 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 719
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu