Arcaya Sos Extreme ampule
Arcaya Sos Extreme ampule

Arcaya Sos Extreme ampule

2.490,00 din sa PDV-om

SOS EXTREME ampule – Tretman osetljive, kuperozne kože, rosacee i eritema.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Glavna aktivna supstanca koktela u ampuli je Vitis Vinifera (Grape) Leaf ekstrakt –ekstrakt lista vinove loze koji se koristi u tradicionalnoj medicini mediteranskih zemalja zbog svojih izuzetnih emolijentnih i umirujućih svojstava. Sadrži proantocijanidine, jedinjenja koja su izuzetno aktivni antioksidansi. Ovi „hvatači“ slobodnih radikala su 20 puta jači od vitamina C i 50 puta jači od vitamina E. Proantocijanidini služe za regeneraciju kože, jer se vezuju sa kolagenom, štite ga od napada slobodnih radikala. Takođe se vezuju za enzim kolagenazu koji razgraduju kolagen i tako je inhibiraju. Pomažu delovanje vitamina C u sintezi novog kolagena, jačaju kapilare i arterije, tako da se koriste kod kuperozne kože. Smanjuju otoke, popravljaju cirkulaciju i ubrzavaju regeneraciju oštešćene kože. Koriste se kod svih tipova kože kao sredstvo protiv starenja i za regeneraciju oštećene kože, a kod kože sa poremećenom cirkulacijom za njeno normalizovanje. Pored proantocijanidina, značajno je i prisustvo esencijalnih masnih kiselina. Poznato je da linolna kiselina smanjuje transdermalni gubitak vlage, reguliše funkciju lojnih žlezda i povećava respiratornu aktivnost kože. Kožu čini elastičnom, mekom i propustljivom.
Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract ekrakt – ekstrakt divljeg kestena ima revitalizujuće sposobnosti, aktivira ćelijski metabolizam, deluje kao dekongestant, ojačava vezivno tkivo, poznat narodni lek za lečenje krvnih sudova, bogat saponinom koji leči od kožnih bolesti.

Primena: Mezoporacija, Jonoforeza, Ultrazvuk

Pre upotrebe dobro protresti. Prilikom otvaranja koristiti kozmetičke rukavice. Pritisnite vrh ampule unazad na prstenu za prekidanje.

Pakovanje 5 ampula x 2 ml

Proizvođač: ARCAYA Nemačka

Dodatne informacije

Bruto težina 0.1 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 713
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu