Arcaya Viper ampule
Arcaya Viper ampule

Arcaya Viper ampule

2.490,00 din sa PDV-om

Viper ampule za tretman za korekciju finih bora!

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Glavne aktivne supstance u ampuli Viper su Argireline and Synake za korekciju finih linija – alternativa za botox. Argirelin je naziv za sinteticki peptid Acetyl Hexapeptide-3 koji utiče na neurotransmitere. Kada su nervi signali inhibirani ekspresija lica je limitirana i dubina bora smanjena samim tim je i koža relaksirana. Syn-Ake takođe poznat kao Dipeptide Diaminobutyroyl je kombinacija neuropeptida. On imitira zmijski otrov koji utiče na mišićnu paralizu inhibirajući neurotransmitere odgovorne za kontakciju mišića. Supstanca Syn-ake imitira ovaj efekat, ne parališe mišić već ga samo relaksira. Veličina ovih molekula je dovoljno mala da dobro penetriraju u kožu i ispoljavaju svoje dejstvo.

Primena: Mezoporacija, Jonoforeza, Ultrazvuk

Pre upotrebe dobro protresti. Prilikom otvaranja koristiti kozmetičke rukavice. Pritisnite vrh ampule unazad na prstenu za prekidanje.

Pakovanje 5 ampula x 2ml

Proizvođač: ARCAYA Nemačka

Dodatne informacije

Bruto težina 0.1 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 715
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu