Arcaya Vitamin C ampule
Arcaya Vitamin C ampule

Arcaya Vitamin C ampule

2.090,00 din sa PDV-om

Ampule sa visoko osetljivim čistim derivatima vitamina C.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Ampule sa visoko osetljivim čistim derivatima vitamina C.
Odličan izbor kod prerano ostarele, fotooštećene, sive i stresirane kože, kao i kože pušača, kože sa oslabljenim metabolizmom, kože sa proširenim kapilarima i hiperpigmentacijama.
Najbolji rezultati se postižu serijskim tretiranjem.

Vitamin C ili askorbinska kiselina je vitamin koji je vrlo važan za zdravlje i lepotu kože. Za zdravlje kože Vitamin C je od velike važnosti u borbi protiv slobodnih radikala – antioksidans, ima važnu ulogu u sintezi kolagena, jača zidove krvnih sudova i ima izbeljujući efekat. Vitamin C deluje na aktivnost fibroblasta i tako učestvuje u sintezi kolagena. Poznato je da manjak askorbinske kiseline smanjuje sintezu kolagena, zbog čega opada tonus kože. Mnogobrojna istraživanja su pokazala da vitamin C može znatno ublažiti i smanjiti fotooštećenja kože nastala delovanjem UV zraka, a antioksidativno delovanje pomaže u očuvanju od slobodnih radikala nastalih delovanjem UV zraka. Štetni faktori, kao što su izlaganje UV zracima, lošim atmosferskim uslovima ili duvanskom dim povećava potrebu za vitaminom C u cilju reparacije kože.
Ampula se preporučuje za sve tipove kože kako preventivno tako i za reparaciju kože kod već nastalih oštećenja: hiperpigmentacije, bore, prošireni kapilari. Osobama koje su izložene štetnim uticajima spoljašnje sredine: pušenje, aerozagadjenje, prekomerno izlaganje UV zracima, kao i neadekvatnim prehrambenim navikama, neadekvatnom fizičkom aktivnošću i stresu. Može se primenjivati kod svih koža bez obzira na starost klijenta.

Primena: Mezoporacija, Jonoforeza, Ultrazvuk

Pre upotrebe dobro protresti. Prilikom otvaranja koristiti kozmetičke rukavice. Pritisnite vrh ampule unazad na prstenu za prekidanje.

Pakovanje 5 ampula x 2ml.

Proizvođač: ARCAYA, Nemačka

Dodatne informacije

Bruto težina 0.1 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 711
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu