Arcaya White Vision ampule
Arcaya White Vision ampule

Arcaya White Vision ampule

2.490,00 din sa PDV-om

White Vision ampule za besprekoran ten, regeneraciju i posvetlivanje kože.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Ampula White Vision koja se koristi za tretman hiperpigmentisane kože – kože sa flekama bez obzira na uzrok nastanka. Glavne aktivne supstance su bela rada Bellis Perennis i vitamin C kao sredstva koja inhibiraju melanogenezu (proces stvaranja pigmenta melanina).

Depigmentacijska Bellis Perennis bazirana je na kumulativnonom dejstvu:
• inhibicije aktivnosti tirozinaze (enzim odgovoran za nastanak pigmenta melanina)
• redukcija sinteze tirozinaze (smanjuje stvaranje enzima odgovornog za nastanak pigmenta melanina)
• redukcija melanin-stimulirajućeg medijatora endotelina

Ekstrakt cvetova Bele Rade sadrži bioaktivne molekule: saponine, polifenole, flavonoide, polisaharide i inulin. Zbog prisustva ovih aktivnih komponenata, široka je primena ekstrakta bele rade u fitomedicini, jer pokazuje antimikrobno, antifungalno, antioksidativno i neuroprotektivno dejstvo. Bela rada ima jaki inhibirajući efekat na melanogenezu (proces stvaranja pigmenta melanina), što je i patentirano. Koči delovanje tirozinaze (enzim odgovoran za stvaranje pigmenta melanina). Obnavlja ćelije kože, posvetljuje melanin u epidermu. Smanjuje intenzitet ili potpuno uklanja pege. Ujednačava boju kože kod poremećaja pigmentacije (hiperpigmentacija, sunčane pege, staračke pege). Pored ovog dejstva, deluje i na dubinsku hidrataciju. Štiti kožu od oksidativnog stresa i idelaln je kozmetoterapeutik u kombinaciji sa dejstvom vitamin C.

Primena: Mezoporacija, Jonoforeza, Ultrazvuk

Pre upotrebe dobro protresti. Prilikom otvaranja koristiti kozmetičke rukavice. Pritisnite vrh ampule unazad na prstenu za prekidanje.

Pakovanja 5 ampula x 2ml

Proizvođač: ARCAYA, Nemačka

Dodatne informacije

Bruto težina 0.1 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 720
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu