Akcija!
BeeWax Topli vosak za depilaciju 1000g

BeeWax Topli vosak za depilaciju 1000g

1.199,00 din 999,00 din sa PDV-om

BeeWax je profesionalni topli vosak za depilaciju napravljen od potpuno prirodnih sastojaka. Jedinstvena formula BeeWax toplog voska za depilaciju je bazirana na pažljivo odabranom pčelinjem vosku i prirodnim smolama četinara.

Nema na zalihama

Opis Proizvoda

Niska radna temperatura i izuzetna efikasnost ga čine omiljenim voskom za toplu depilaciju u profesionalnim salonima. Depilacija se obavlja vrlo jednostavno bez upotrebe dodatnih traka od tkanine. BeeWax topli vosak osigurava dugotrajne rezultate a koža je nakon depilacije čista, glatka i nežna. Efikasno uklanja iz korena i najkraće dlake. Pogodan je za depilaciju celog tela, naročito osetljivih regija kao što su lice, prepone i pazuh.

Potrebno je otopiti vosak na umerenom izvoru toplote i sačekati da se rashladi do gustine meda. Zatim se sa priloženom drvenom špatulom nanosi u smeru rasta dlaka, u obliku dužih i užih traka u tankom sloju od 3mm. Nakon brzog hlađenja vosak se stvrdne i naneti sloj se naglo povlači u suprotnom smeru od rasta dlaka.

Osnovne karakteristike:
Temperatura topljenja: 55°C – 60°C
Radna temperatura: 35°C – 45°C

Dodatne informacije

Bruto težina 1.9 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj 011/3284-149 ili 011/3284-217 (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: bw1104
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu