Biljni losion protiv opadanja kose, seboreje i peruti

Biljni losion protiv opadanja kose, seboreje i peruti

702,00 din sa PDV-om

Blagotvorni sastojci čistih ekstrakata lekovitog bilja (koprive, belog luka, dragoljuba i nane) u visokom procentu prodiru u vlasište, dubinski revitalizuju kožu glave, ne dozvoljavaju isušivanje i perutanje, pospešuju rast i jačaju strukturu vlasi, čineći kosu bujnom i jakom. Čisti ekstrakti u losionu ostvaruju kontinuirano dejstvo tokom 24 časa

Nema na zalihama

 

Opis Proizvoda

Biljni losion
protiv opadanja kose, seboreje i peruti
Kopriva, Beli luk, Dragoljub i Nana

Blagotvorni sastojci čistih ekstrakata lekovitog bilja (koprive, belog luka, dragoljuba i nane) u visokom procentu prodiru u vlasište, dubinski revitalizuju kožu glave, ne dozvoljavaju isušivanje i perutanje, pospešuju rast i jačaju strukturu vlasi, čineći kosu bujnom i jakom. Čisti ekstrakti u losionu ostvaruju kontinuirano dejstvo tokom 24 časa.

Aktivne biljne komponente:

Kopriva je jedna od najboljih biljaka za negu kose. Veoma je bogata mineralima (Ca, P, Fe, Si, Mg, Na), vitaminima (C, A, B2, K), belančevinama, ugljenim hidratima i mastima. Zbog svog sastava hranljiva je za koren kose, zaustavlja opadanje i pospešuje rast kose, a silicijumova jedinjenja učvršćuju koren kose i sprečavaju lomljenje vlasi.
Sumporna jedinjenja iz belog luka (aliin i njegovi derivati) dragoljuba (sumporni heretozidi) i ihtiola (prirodni mineral, sadrži organski vezan sumpor i jedinjenja u obliku sulfata ) dokazano daju najbolje rezultate u borbi protiv opadanja kose, seboreje i peruti jer deluju antibiotski, antiseptički, a draže kožu i pojačavaju cirkulaciju krvi što povoljno deluje na rast kose i otpremanje hranljivih materija u koren vlasi.
Ekstrakt nane ima antiseptičko i lokalno anestetičko dejstvo, a njeno etarsko ulje daje svežinu i prijatan miris.

Način upotrebe:

Ukoliko postoji blago opadanje ili blago perutanje kože glave, dovoljno je posle pranje Šamponim protiv opadanje kose, seboreje i peruti, dok je kosa još uvek vlažna, naneti aplikatorom Losion protiv opadanja kose, seboreje i peruti na kožu glave a potom blago utrljati i izmarati vrhovima prstiju. Losion ne ispirati. Ovakav tretman losionom i šamponom primenjivati i preventivno kada tegobe prestanu.
Ukoliko postoji teži problem opadanja kose, perutanja ili seboreje, losion treba nanositi posle svakog pranja kose, kako je to gore navedeno, ali i svake večeri pre spavanja između dva pranja (na suvu kosu). U tom slučaju kosu deliti kao za farbanje i aplikatorom naneti Losion samo na vlasište. Utrljati i ostaviti tokom noći da deluje. Ne ispirati do sledećeg pranja. Izvesno olakšanje oseti se već posle prvog pranja kose i nanošenja losiona, ali se puni efekat i otklanjanje problema očekuje posle 15-20 dana, posle čega treba nastaviti sa korišćenjem šampona i losiona preventivno kako je gore navedeno tj. Šampon po ustaljenim navikama a Losion nakon pranja kose, ili svakodnevno ukoliko postoje izraženi problemi, sve do njihovog eliminisanja. Zatim se nastavlja sa redovnom negom – šamponom pranje kose i nanošenje losiona pre sušenja.

Za najbolje rezultate protiv opadanje kose i potpunog uklanjanja seboreje i peruti preporučuje se istovremeno korišćenje šampona i losiona zajedno.

Pakovanje: 150ml

Dodatne informacije

Bruto težina 0.5 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: spr3
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu