BOTOFILL serum gel- bezbedna alternativa botoks injekciji

BOTOFILL serum gel- bezbedna alternativa botoks injekciji

2.484,00 din sa PDV-om

BOTOFILL serum gel sadrži inovativni kozmetički aktivan sastojak sa botoks efektom – SNAP- 8 oktapeptid u maksimalnoj preporučenoj koncentraciji od 10 %.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

SNAP-8 oktapeptid sa mehanizmom delovanja kao Botulinum Toxin:

 • Deluje direktno na mišičnu kontrakciju, dovodi do relaksacije mišića odgovornih za nastanak mimičnih bora i smanjuje dubinu bora.
 • Studije su pokazale da je efekat oktapeptida u redukciji bora čak do 63 %.
 • Prilikom pokreta lica mišići lica se kontrahuju (grče). Usled čestog ponavljanja istih pokreta dolazi do nabiranja kože i stvaranja bora. To su takozvane mimične bore uzrokovane mimikom
  lica. Kontrakcije mišića nastaju kada nervne ćelije izluče neurotransmitere u sinaptički prostor (prostor između nervne i mišićne ćelije) koji potom deluju direktno na mišićne ćelije izazivajući grčenje mišića – kontrakciju. Za oslobađanje neurotransmitera u sinaptički prostor i izazivanje mišićne kontrakcije odgovoran je proteinski SNARE kompleks koji se nalazi u nervnoj ćeliji. Botulinum toksin deluje tako što dovodi do cepanja SNAP-25 proteina iz SNARE kompleksa, time sprečava izlučivanje neurotransmitera i blokira mišićnu kontrakciju što uzrokuje paralizu mišića i zatezanje kože lica.

  SNAP-8 je se vezuje za SNARE kompleks, istiskuje SNAP-25 protein i zauzima njegovo mesto u SNARE kompleksu što dovodi do slabljenja mišićne kontrakcije i smanjenja dubine bora uzrokovanih mišićnom kontrakcijom. SNAP-8 je zapravo unapređena forma argirelina sa produženim peptidnim lancom od 8 peptida. Ima jači efekat nego argirelin jer jer je njegov peptidni lanac duži i čvršće se vezuje u SNARE kompleksu.

  Aktivni sastojci Botofill serum gela:

  – SNAP-8 sa botoks efektom koji deluje na mimične bore
  – Natrijum-hijaluronat za popunjavanje finih bora
  – Ekstrakt hamamelisa koji kao adstrigens skuplja proširene pore lica
  – Pantenol za hidrataciju kože
  – Koloidna ovsena smeša sa beta glukanima koja formira zaštitni film na koži
  – Sok aloje za hidrataciju i očuvanje integriteta kože
  – Bisabolol za bolju penetraciju aktivnih sastojaka u dublje slojeve kože

  Botofill serum gel se preporučuje za dnevnu negu lica sa ciljem postizanja anti-age efekta, kao i za dnevnu negu lica u periodu između dve botoks injekcije. Brzo se upija i ne masti kožu.

  Način primene: Gel se nanosi laganim utrljavanjem ujutru na umivenu kožu lica.
  Pakovanje: 50 g

  Dodatne informacije

  Bruto težina 0.10 kg

  Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: con1
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu