Brzosuseci zavrsni sjaj SECHE Vite Top Coat
Brzosuseci zavrsni sjaj SECHE Vite Top Coat

Brzosušeći završni sjaj SECHE Vite Top Coat

720,00 din sa PDV-om

Seche Vite™ je jedini providni završni sjaj koji ne žuti. Ova jedinstvena i revolucionarna formula se može naći samo u Seche Vite bočici.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Seche Vite je formulisan u SAD 90-tih godina i od tada predstavlja standard svim profesionalcima. Vite Top Coat je danas, posle više od decenije, najbolji i najtraženiji završni sjaj na svetu. Seche Vite™ je originalna formula posebno kreirana, kako bi prodrla što dublje u lak. Brzo se suši i čini nokat čvršćim i otpornijim na listanje i pucanje. Sadrži zaštitu od UV zraka i stvara jak, dugotrajan površinski sloj. * Ne koristiti ovaj proizvod kao sredstvo za pripremu nokta (base coat), već samo kao završni sloj (top coat), tj. kao poslednji korak u manikiru. Upotreba: Dobro natopiti četkicu Seche Vite-om, u obliku kapljice i nanositi ga preko sveže nanetog laka za nokte. Dovoljno je naneti samo jedan sloj. Vite top coat se brzo suši i daje noktu visoki sjaj.

Neto težina: 14ml

Dodatne informacije

Bruto težina 0.100 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 11247
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu