CaliClean za prozore i staklene povrsine - 946ml

CaliClean za prozore i staklene površine – 946ml

1.332,00 din sa PDV-om

Naša porodica proizvoda CaliClean se sastoji od 100% biorazgradivih materija biljnog porekla. Upotreba je jednostavna, i ni u čemu se ne razlikuje od regularnih sredstava za čišćenje!

Na zalihama

Šifra proizvoda: cal-cc2 Kategorije: , , Oznake: , ,
 

Opis Proizvoda

Prirodi, našem telu i našim domovima je potrebno redovno obnavljanje i pročišćavanje. Ukoliko ste već obezbedili najbolje uslove za svoj organizam uz primenu CaliVita dodataka ishrani i zdrav način života, onda sada imate mogućnost za to, da Vaš dom obnovite, sa našim novim ekološkim sredstvima za čišćenje. Naša porodica proizvoda CaliClean se sastoji od 100% biorazgradivih materija biljnog porekla. Upotreba je jednostavna, i ni u čemu se ne razlikuje od regularnih sredstava za čišćenje!

CaliClean Natural Glass Cleaner (Sredstvo za čišćenje prozora i staklenih površina) sastojci:

Prečišćena voda, Plant Based Cleaning Agents- Decyl Glucoside, Corn Based Alcohol, Sodium Gluconate, Sodium Hydroxide, Lemon Fragrance, Yellow Colorant.

Dodatne informacije

Bruto težina 1.5 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: cal-cc2
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu