CaliVita Culevit (180 tableta) vitamini i aminokiseline

CaliVita Culevit (180 tableta) vitamini i aminokiseline

7.972,00 din sa PDV-om

Culevit je prirodna mešavina vitamina i aminokiselina koja sadrži značajne količine vitamina, aminokiselina i drugih gradivnih elemenata ćelija, koje su veoma važne za regeneraciju i jačanje tela u slučaju ozbiljnih bolesti, oslabljenog zdravlja, gubitka telesne težine i loše opšte kondicije.

Na zalihama

Opis Proizvoda

Culevit je prirodna mešavina vitamina i aminokiselina koja sadrži značajne količine vitamina, aminokiselina i drugih gradivnih elemenata ćelija, koje su veoma važne za regeneraciju i jačanje tela u slučaju ozbiljnih bolesti, oslabljenog zdravlja, gubitka telesne težine i loše opšte kondicije. Culevit može da pomogne u prevenciji i tretmanu nekontrolisanog deljenja ćelija, a takođe je koristan i kao podrška odbrambenom mehanizmu tela u odbrani od kancera.

Upotreba:

3-5 x 2 tablete dnevno

KOME PREPORUČUJEMO?
U cilju potpomaganja regeneracije tela
Tokom perioda oporavka nakon operacija, povreda i ozbiljnih bolesti
U slučaju kancera, kao suplement propisanoj terapiji, uz saglasnost lekara

SASTAV:

35mgVitamin C
1mgVitamin B6 (piridoksin)
0.8mgVitamin B2
0.08mgBiotin
78.39mgArginin
33.04mgFenilalanin
31.03mgHistidin
29.84mgMetjonin
15.32mgTriptofan
23.47mgJabučna kiselina
2.26mgAdenin
PAŽNJA!
Pažnja! U slučaju alergije na bilo koji od aktivnih sastojaka i aditiva, ne upotrebljavati ovaj proizvod! Nije preporučljiv za osobe obolele od fenilkenoturije zbog toga što sadrži fenilalanin. Ne preporučuje se pacijentima kojima je neophodna dijaliza (tretman bubrega) i onima koji pate od poremećaja funkcije jetre. Ukoliko patite od kanceroznog tumora koji izaziva produkciju serotonina, upotreba ovog preparata nije preporučljiva! U slučaju postojeće i poznate ozbiljne poremećenosti funkcije jetre i bubrega, posavetujte se sa svojim lekarom pre upotrebe ovog proizvoda. U slučaju čira na želucu ili dvanaestopalačnom crevu, upotreba Culevit tableta iziskuje posebnu pažnju.

Dodatne informacije

Bruto težina 0.2 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: cal-cul
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu