CaliVita EveryMoment (135 g) regenerativna krema

CaliVita EveryMoment (135 g) regenerativna krema

2.808,00 din sa PDV-om

EveryMoment kozmetički proizvodna bazi lekovitih biljaka,koji ne sadrži hormone i koji pored blagotvornog dejstva na očuvanje intimnog zdravlja,može pomoći i u slučajevima manjih povreda, opekotina, ujeda i umornih mišića

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

EveryMoment kozmetički proizvodna bazi lekovitih biljaka,koji ne sadrži hormone i koji pored blagotvornog dejstva na očuvanje intimnog zdravlja,može pomoći i u slučajevima manjih povreda, opekotina, ujeda i umornih mišića, te predstavljaidealno sredstvo koje bi praktično trebalo da sadrži svaka kućna apoteka

Kome i zašto preporučujemo ovaj preparat?

Svakoj ženskoj osobi, za očuvanje intimnog zdravlja.
Ženama nakon porođaja, kako bi se ponovouspostavila elastičnost vagine.
Ženama nakon nastupanja menopauze, zaublažavanje neprijatnih simptoma vaginalnesuvoće.
Za potrebe cele porodice, u slučajevima manjih povreda kože, opekotina i ujeda, za regeneraciju,hidrataciju i dezinfekciju kože, kao i zasmanjenje upale.
Za sve osobe, koje traže efikasno sredstvo zaopuštanje mišića nakon sportskih aktivnosti.
Za sve osobe, koje bi volele da u vidu masaže opuštaju svoju kožu.

Da li ste znali da Hippophae rhamnoides, koji senalazi u sastavu EveryMoment kreme, doprinosi epitelizaciji i bržem zarastanju rana, a usled sadržajavitamina i antioksidanata dodatno hidrira, imože pomoći u usporavanju procesa starenja kože?

PAŽNJA!

Pažnja! Kremu treba čuvati na suvom i hladnom mestu,van domašaja dece! Pazite da ovaj proizvod ne dospe udirektni kontakt sa očima ili ustima, a u tim slučajevimapotrebno je isprati sa obilnim količinama vode! Ne koristiteproizvod tokom trudnoće!
Kremu treba čuvati na suvom i hladnom mestu,van domašaja dece! Pazite da ovaj proizvod ne dospe udirektni kontakt sa očima ili ustima, a u tim slučajevimapotrebno je isprati sa obilnim količinama vode! Ne koristiteproizvod tokom trudnoće!

Dodatne informacije

Bruto težina 0.2 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: cal-aem
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu