CaliVita Liver Aid (100 kapsula) Zastita jetre

CaliVita Liver Aid (100 kapsula) Zaštita jetre

7.688,00 din sa PDV-om

Jetra je jedan od najaktivnijih organa u ljudskom telu: razlaže štetne materije koje dospevaju u organizam i obezbeđuje detoksikaciju, zbog čega je zaštita jetre od posebne važnosti. Čičak je najpopularnija biljka za zaštitu jetre, čiji ekstrakt može efikasno da potpomogne samo-detoksikaciju jetre i njenu regeneraciju.

Na zalihama

Šifra proizvoda: cal-li Kategorije: , , , Oznake: ,
 

Opis Proizvoda

Jetra je jedan od najaktivnijih organa u ljudskom telu: razlaže štetne materije koje dospevaju u organizam i obezbeđuje detoksikaciju, zbog čega je zaštita jetre od posebne važnosti. Čičak je najpopularnija biljka za zaštitu jetre, čiji ekstrakt može efikasno da potpomogne samo-detoksikaciju jetre i njenu regeneraciju. Aminokiseline koje sadrže sumpor, kao što su metionin i cistein, takođe poboljšavaju sposobnost jetre da samu sebe izleči. Hrom može da olakša opterećenje jetre poboljšanjem metabolizma ugljenih hidrata.

Upotreba:
3-6 kapsula dnevno

KOME PREPORUČUJEMO?
Osobama koje uzimaju lekove koji oštećuju jetru
Kao suplement u tretmanu za oštećenje jetre izazvano alkoholom
Kao suplement u tretmanu oštećenja jetre izazvanog virusom
Osobama koje su na radnom mestu izložene supstancama koje mogu da izazovu ekstremni napor jetre u obavljanju funkcije detoksikacije

DA LI STE ZNALI?
Da li ste znali da seme čička sadrži 70-80% silimarina, aktivnog sastojka koji je jedan od najčešćih komponenti mnogih lekova za jetru?

Dodatne informacije

Bruto težina 0.2 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: cal-li
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu