Cetka za rascesljavanje kose - Wet Brush Go Green Detangler
Cetka za rascesljavanje kose - Wet Brush Go Green DetanglerCetka za rascesljavanje kose - Wet Brush Go Green DetanglerCetka za rascesljavanje kose - Wet Brush Go Green DetanglerCetka za rascesljavanje kose - Wet Brush Go Green DetanglerCetka za rascesljavanje kose - Wet Brush Go Green DetanglerCetka za rascesljavanje kose - Wet Brush Go Green Detangler

Četka za raščešljavanje kose – Wet Brush Go Green Detangler

2.000,00 din sa PDV-om

Profesionalne četke za raščešljavanje kose.

Poništi
 

Opis Proizvoda

Zaboravite na probleme sa češljanjem i najzahtevnije kose. Detangler Go Green model dolazi sa rupičastom pozadinom za brže sušnje i lakše raščešljavanje. Može sе koristiti na mokroj ili suvoj коsi kao i za češljanje ekstenzija i perika. Pogodna za korišćenje i u salonu i kod kuće, ova četka olakšaće vam nanošenje preparata za negu kao i češljanje mokre kose.

Ovaj model je unapređen ergonomskom drškom- lakši hvat bez klizanja, povećana je površina za brže raščešljavanje, i zubići su otporni na toplotu fena. Lagano klizaju kroz umršenu kosu bez bola i kidanja.

Bezbedne su za korišćenje pod fenom.

Dodatne informacije

Izbor boje:

Zelena, Roze, Lila

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda:
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu