Cistotel za problematicne delove koze

Čistotel za problematične delove kože

600,00 din sa PDV-om

Gel “Čistotel“ je efikasan kozmetički proizvod, zahvaljujući izbalansiranoj formuli, i u njegov sastav ulaze suvi ekstrakt biljke rusa, pupoljci breze, hrastova kora i ekstrakt zlatice.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Regenerišući gel „Čistotel“ (RUSA / ZMIJINO MLEKO) za problematične delove kože

Gel “Čistotel“ je efikasan kozmetički proizvod, zahvaljujući izbalansiranoj formuli, i u njegov sastav ulaze suvi ekstrakt biljke rusa (Chelidonium majus – rusa, zmijino mleko, rusopas), pupoljci breze, hrastova kora i ekstrakt zlatice (Ranunculus ficaria L.– ledinjak, zlatica).

RUSA – ZMIJINO MLEKO (chelidonium majus ) ima izražena antibakterijska svojstva i regenerativni efekat. Odavnina se koristi kod različitih problema s kožom. Ima brojna lekovita svojstva, obiluje organskim i mineralnim materijama. Dobra je kod hemoroida a nezamenljiva je kod zujanja u ušima nepoznatog uzroka, odlična je za otklanjanje kurijeg oka, bradavica, sprečava maljavost ruku, nogu i lica koja se javljaju kod žena a mnogi je preporučuju i kod malignih oboljenja kože. Efikasnost gela u borbi protiv brojnih kožnih bolesti ostaje nenadmašna kada je reč o prirodnim preparatima.

Gel omekšava i neguje kožu, uklanja iritaciju, hrani kožu koja je sklona ljuštenju, sprečava njeno starenje, potpomaže regeneraciju oštećenih delova kože.

Dodatne informacije

Bruto težina 0.1 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: f6
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu