Clinell Maramice sa barijerom za intimnu negu

Maramice sa barijerom za sprečavanje dekubita Contiplan

762,00 din sa PDV-om

Maramice za intimnu negu, iIdealne za sprečavanje i odlaganje pojave dekubita.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

BRZO I JEDNOSTAVNO 7 u 1 DEJSTVO. Bez alkohola i lanolina.

  • Clinell maramice za negu tela obezbeđuju jedinstveno sedmostruko dejstvo – čišćenje, hidratacija, antibakterijsko i protivupalno dejstvo,neutralizacija mirisa, ublažavanje iritacija kože i formiranje zaštitnog filma.
  • Maramice su brze i jednostavne za upotrebu, efikasno zamenujući tradicionalni metod kupanja: pripremanje lavora sa sapunom i vodom, peškira i krema za negu.
  • Dermatološki testirane, Clinell maramice za negu su bez alkohola i lanolina, sadrže neutralnu pH formulu sa prirodnim ekstraktima kamilice i hamamelisa, dizajnirane da pogoduju i vrlo osetljivoj koži.
  • Maramice su proizvedene od čvrstog materijala vrhunskog kvaliteta i dostupne su u pakovanju od 25 maramica što omogućava svakom pacijentu da ima svoje, pojedinačno pakovanje, čime se smanjuje mogućnost prenošenja mikroorganizama./
  • Dermatitis uzrokovan inkontinencijom (IAD) je iritacija kože koja se često javlja onda kada je koža u dodiru sa urinom i/ili fecesom. Može uzrokovati mnoge ozbiljne probleme, od osipa do ozbiljnih infekcija. Prevencija se u ovim slučajevima bazira na eliminisanju ili minimiziranju izlaganja kože tako što se ona zaštiti kremom. Clinell maramice za negu sadrže 10% kreme koja štiti kožu i ujedno sprečava urin i feces da je iritiraju i na taj način sprečava Dermatitis uzrokovan inkontinencijom.

Veličina maramice: 20 x 30 cm

Pakovanje: 25 kom

Dodatne informacije

Bruto težina 0.4 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: CBAR25
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu