COLLAGENE-ELASTINE + alantoin serum za lice

COLLAGENE-ELASTINE + alantoin serum za lice

1.560,00 din sa PDV-om

Poboljšava mehanička svojstva kože, regeneriše i hidrira. Kolagen je protein, koji u koži, zajedno sa elastinom, stvara mrežu vlakana koja joj daju čvrstoću i elastičnost.

Na zalihama

Šifra proizvoda: 2105 Kategorije: , , , Oznake: , , , , ,
 

Opis Proizvoda

COLLAGENE-ELASTINE + alantoin SERUM ZA LICE poboljšava mehanička svojstva kože, regeneriše i hidrira. Kolagen je protein, koji u koži, zajedno sa elastinom, stvara mrežu vlakana koja joj daju čvrstoću i elastičnost. Velika sposobnost vezivanja vode podstiče regenerativne funkcije nakon čega je koža vidno osvežena i zdrava.
COLLAGENE-ELASTINE + alantoin SERUM ZA LICE poboljšava strukturu kože i održava vezivno tkivo i tonus u dobrom stanju.
Aktivni sastaojci:Hidrolizovani kolagen, hidrolizovanj elastin
Tipovi kože: Anti-age, 40 +

UPOTREBA
Svakodnevna nega:
Naneti 2-3 kapi COLLAGENE-ELASTINE + alantoin SERUMA ZA LICE na čistu kožu lica, vrata i dekoltea blagim utapkavanjem, ujutru i uveče. Zatim naneti odgovarajuću kremu.
Profesionalna nega:
Naneti 2-3 kapi na čistu kožu lica, vrata i dekoltea, blagim utapkavanjem. Nakon toga naneti odgovarajuću kremu. Serija tretmana se može raditi 3-4 puta godišnje, sezonski. COLLAGENE-ELASTINE + alantoin SERUM ZA LICE je moguće unositi u kožu aparaturnim tehnikama (elektroforetski, sa pozitivnog pola, mezoporacijom i ultrazvukom).

Pakovanje 30ml

Dodatne informacije

Bruto težina 0.1 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 2105
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu