Cytobi krema za dubinsku regeneraciju koze

Gernetic Cytobi krema za dubinsku regeneraciju kože

11.350,00 din sa PDV-om

Gernetic proizvodi deluju na ćelijskom nivou, što ove preparate čini posebnim i veoma efikasnim u eliminisanju neželjenih promena na koži.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Gernetic je francuski revolucionarni brend za negu kože koji koristi rezultate napredne tehnologije, čime unošenje hranljivih materija u kožu čini efikasnijim.

GERNETIC – medicinska, prirodna, holistička kozmetika.

NEŠTO POTPUNO DRUGAČIJE

Krema CYTOBI (citologija i biologija) iz GERnética je veoma efikasan dodatak kremi SYNCHRO.

CYTOBI se koristi za sve značajne probleme kože, na bilo kom delu tela, naročito na sledećim delovima: lice, ruke, grudi i telo. To su slučajevi preranog starenja, dubokih bora, dehidratacije i demineralizacije, razni tipovi zapaljenja: akne, rozacee, ožiljci, strija, opekotina (stare i nove), i svi tipovi problema kože koje je teško izlečiti.

Ima regenerativno dejstvo, veoma je hranljiva i revitalizirajuća.

SASTAV

Sadrži čista ulja, kao što je pčelinji vosak, kalendulu, ulje kantariona, uključujući vitamine A,C, E, H i skoro sve vitamine iz B grupe.

Revolucionarna tehnologija ove kreme dolazi prvenstveno iz sinteze osmoze 5 bioloških ekstrakata. Ovi ekstrakti sadrže skoro sve esencijalne amino kiseline, protein, vitamine i elemente u tragovima,, koji su apsolutno bitni za dobro zdravlje i ishranu kođe.

esencijalne amino kiseline: Methionine, Glysine, Valine, Isoleucine, Proline, Lysine, Serine, Leucine, Threonine, Cysteine, Glutamin, Arginin, Histidin, Tyrosin.
Sledeće neophodne elemente u tragovima: cink, kobalt, mangan, gvožđe i bakar.
takođe: magnezijum, kalcijum i kalijum.

PRIMENA KOD KUĆE

CYTOBI se može koristiti kod kuće, ujutru ili uveče, ali bolje je uveče. Mora se naneti nežno, u malim količinama dok je koža ne upije. CYTOBI se koristi pošto je koža već upila SYNCHRO i /ili NUKLEU.Međutim. kod manjih problema i normalnog starenja dovoljan je samo CYTOBI.

Korišćenjem Cytobi kreme dolazi do rešavanja problema aknozne kože izazvane bolešću lupus.
Da bi se došlo do optimalnih rezultata preporučujemo upotrebu preparata sedam meseci.

Neto težina: 30 ml
Proizvođač: Gernetic International, Francuska.

Dodatne informacije

Bruto težina 0.200 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 3201-80
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu