DermayOxy paket za TRETMAN KISEONIKOM
DermayOxy paket za TRETMAN KISEONIKOM (2)

Derma Oxy paket za TRETMAN KISEONIKOM

192.000,00 din sa PDV-om

Koncept DermaOxy tretmana kiseonikom je sinteza aparata i preparata.
DermaOxy neinvazivna infuzija kiseonikom zasniva se na ubacivanju 95% čistog kiseonika u kožu lica pod tačno optimalnim pritiskom i prilagođenoj veličini moleluka seruma, kako bi aktivni sastojci prodrli u dermis.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Kako deluje tretman?
Smanjuje podočnjake
Produžava efekat filera
Lifting efekat lica
Ubrzava produkciju novih ćelija čime usporava proces starenja kože i znatno osvežava lice
Tretman protiv opadanja kose; stimuliše rast kose i smiruje problematični skalp glave (perut)
Zateže, detoksikuje i osvežava lica pušača
Odličan komplement pre i posle tretmana estetske hirurgije na licu
Priprema kožu za sunčanje i oporavlja posle intenzivnog sunčanja

Osnovni paket uključuje po 1 komad:
Koncentrator kiseonika (aparat)
Raspršivač sa provodnicima kiseonika
Derma pen
Syn serum za 6 tretmana
Hijaluron serum za 6 tretmana
Kolagen X-link serum
Piling
Face Wash
Obuka za tretman i sertifikat DermaOxy

Svi preparati iz ovog seta su:
BEZ parabena
BEZ 26 poznatih alergena
BEZ testiranja na životinjama

Tretman kiseonikom koristi prednosti čistog kiseonika kako bi delotvorni sastojci stigli duboko u dermalne slojeve kože, gde mogu zaista uticati na suzbijanje znakova starenja.
Duboko prodiranje preparata omogućava aparat koji pod pritiskom ubacuje preparate kiseonikom 95% čistoće. Visoka koncetracija kiseonika aktivira komponente seruma i pojačava njihov efekat, kao i sposobnost kože da apsorbuje te sastojke. Ovakav način ubacivanja seruma u kožu za rezultat ima vidljivo smanjenje bora i tankih linija već nakon 20 minuta tretmana. Kvalitet aparata odlikuje se u njegovoj snazi i visokom protoku kiseonika (5 lit./min). Aparat ima sertifikat FDA kao i sertifikat EU.
Proizvođač: DermaOxy, Danska.

SYN Serum
Ovaj serum efikasno deluje na smanjenje dubokih bora. Aktivni sastojci: hijaluronska kiselina, natrijum hijaluronat, Syn-ake kompleks peptida, palmoiol oligopeptid, tripeptid-7, magnezijum askorbil fosfat (c vitamin), skvalen, ubikinon (Q10), superoksid dismutaza (SOD), sirutka, protein soje, beta karoten, vitamin B1, B2, B3, B6, E, F, omega 3 i 6. Serum je namenjen upotrebi u tretmanima sa koncentratorom kiseonika. Prednosti preparata su sledeće: Syn-Ake peptid u kombinaciji sa hijaluronskim komponentama stvara rastvor koji deluje tako što opušta mišiće i smanjuje njihovu sposobnost da stvaraju bore. Na taj način amino kiseline imaju savršenu mogućnost da smanjuju bore. U kombinaciji sa svim aktivnim vitaminima, peptidima, komponentama za obnavljanje ćelija, ovaj serum je izuzetno efikasan za ublažavanje bora.
Neposredni efekti su: dopunjavanje ćelija kiseonikom što ćelijama kože pruža prirodnu energiju, dok se stalnim tretmanima stimuliše opšti rast ćelija. SYN AKE peptid je specijalna mešavina amino kiselina. Ovi peptidi deluju na opuštanje mišića koji stvaraju bore. Oni deluju na područje ispod masnog sloja kože. To stvara efekat primetnog smanjenja bora.
Aktivira nastanak ćelija.
Obnavlja ćelije kože.
SOD je snažan antioksidans.
Vitamin B1, B2, B3 i B6 Omega 3 i 6, E
Q10 i omega 3 i 6 za snažno obnavljanje ćelija.
Stimuliše rast ćelija – obnavlja strukturu kože.
Povećava vlakna elastina – za čvršću površinu.
Efekat protiv starenja.
Obnavlja kožu.
Koži daje mladalački izgled.
Q10 i vitamin E štite površinu kože, pružaju oksidaciju i obnavljaju ćelije kože.
Peptidi za smanjenje bora.
Način primene: Klinička primena.
Sipajte 3 pipete u prskalicu koja je povezana sa dermaOXY koncentratorom kiseonika. Preporučuje se: Naročito za stariju kožu i za efekte protiv starenja.
Kod smanjenja dubokih bora. Naročito dobar u postizanju neposrednih efekata na svim vrstama kože svih starosnih doba.
Za osvežavanje kože.
Neto težina 20ml.
Rok upotrebe: Neotvorena bočica 24 meseca/otvorena 3 meseca.

Hijaluron serum
Efikasan hidratantni serum za ublažavanje bora. U osnovi ovog seruma nalaze se aktivni sastojci kao što su: hijaluronska kiselina, natrijum hijaluronat, magnezijum askorbil fosfat (c vitamin), palmitoil oligopeptid, tripeptid-7, pepaktiv (ekstrakt koji se proizvodi od mikroalge Dunaliaella salina, bogat amino kiselinama i ugljenim hidratima), sirutka, protein soje, kompleks vitamina B1, B2, B3, B6, D, E, F, omega 3 i 6, komponente skvalena (prirodna materija koja se dobija iz želuca ajkule) koje deluju kao vitamin A. Serum je namenjen upotrebi u tretmanima kiseonikom.
Prednosti ovog seruma su:
Koži daje aktivnu hijaluronsku kiselinu – hijaluronska kiselina je razvijena kao nisko molekularna komponenta, tako da ona ima sposobnost povezivanja, te deluje regenerativno na kožu. Pomenuti sastojci generalno deluju tako što stimulišu obnavljanje ćelija kože. Obnavljaju kolagen vlakna i utiču na elastičnost kože. Obezbeđuju kiseonik i pružaju koži hranljive vitamine.
Neposredni efekti su: dopunjavanje ćelija kiseonikom što ćelijama kože pruža prirodnu energiju, dok se stalnim tretmanima stimuliše opšti rast ćelija.
Efikasan serum za ublažavanje bora i linija na koži.
Izuzetno visok sadržaj hijaluronske kiseline koja čuva vlažnost kože.
Sadrži ekstrakt morskih trava koji pospešuje unos kiseonika u kožu.
Način primene: Klinička primena.
Ukapajte 3 pipete u prskalicu koja je povezana sa dermaOXY koncentratorom kiseonika. Preporučuje se: Za mladu kožu i kožu sa manjim borama i linijama.
Naročito pogodan za suvu kožu.
Neto težina 20ml.
Rok upotrebe: Neotvorena bočica 24 meseca/otvorena 3 meseca.

Kolagen X-link serum
Serum preoblikuje kolagena vlakna uz pomoć umreženog hijalurona kojim se postiže efekat hidratacije.
Sastav kompleksa peptida u dermaOXY X-LINK serumu podstiče aktivaciju matičnih ćelija i ima sjajan efekat na kolagena vlakna. X-Link posebno utiče na EGF (epidermalni faktor rasta) i njegovu sposobnst da aktivno obnavlja epidermis, kao i dermis.
Umreženi hijaluron takođe omogućava višestruko povećanu apsorpciju vlažnosti u dermisu. Umreženi hijalluron vezuje i ostale poznate hijaluronske komponente u jednu celinu. Time se postiže do 5 puta više vlažnosti u ćelijskoj strukturi. Efekat hidratacije se zahvaljujući umreženom hijaluronu postepeno postiže.
Primena: dermaOXY X-LINK serum pogodan je za sve tipove kože.
Može ga aplicirati samo stručno lice pomoću dermaOXY oxygen aparata.
Stavite 3 do 4 pipete seruma u aurbrush sondu i odradite tretman prema uputstvima iz priručnika za korišćenje dermaOXY oxygen aparata.
X-LINK serum preporučuje se za zrelu kožu i brzo otklanjanje dubokih bora.
Aktivni sastojci: Hydrolyzed Collagen Peptide, Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Isopropyl Palmitate, Lecithin, Omega 3,6,9 Retinyl Palmitat, Peptide Complex, Vitamin A,C,E,F,B1 ,B2,K
Neto težina 30ml.
Rok upotrebe: Neotvorena bočica 30 meseci/ otvorena 12 meseci.

Piling
Ovaj nežni i blagi preparat namenjen je za čišćenje lica od svih „mrtvih“ materija na površini. On će očistiti kožu i učiniti je mekom i primetno sjajnijom – dajući izgled svežeg i čistog tena. Može se koristiti za sve vrste kože. Ovaj preparat sadrži mešavinu sastojaka: aromu semena kajsije, semena šipka i aromu badema.
Način primene: Klinička primena nakon dermaOXY tretmana.
Napumpajte 2-3 puta i nanesite na lice.
Za savršeni rezultat koristite ovaj preparat kao hidratantni dodatak pre noćne kreme.
Preporučuje se: Za sve vrste kože, naročito za efekat protiv starenja.
Namenjena svim vrstama kože – pošto dermaOXY proizvodi deluju na dermalni sloj kože.
Neto težina: 30ml
Rok upotrebe: Neotvorena 30 meseci/otvorena 12 meseci.

Face wash
„Face wash“ je efikasan i blag preparat za čišćenje lica koji održava uravnotežen nivo vlažnosti kože. DermaOXY „Face wash“ ne samo da osvežava kožu, uz blagu eksfolijaciju, već i deluje pritivupalno, te ima umirujuće dejstvo na nadraženu kožu.
Sprečava začepljenje pora tako što utiče na ljuštenje i zatezanje kože.
Efikasno sredstvo za čišćenje kože koje čuva i održava uravnotežen nivo vlažnosti, tako da koža ostaje nežna i sveža.
„Face wash“ je idealan za upotrebu pre nanošenja bilo kog drugog preparata za negu lica i izuzetno dobro deluje u kombinaciji sa dermaOXY proizvodima. „Face wash“ sadrži salicilnu kiselinu koja omogućava blagi efekat eksfolijacije.
Način primene: Isperite lice vodom. Uzmite otprilike jednu kafenu kašiku preparata i trljajte tečnost dok se ne stvori pena. Nanesite penu na lice laganim masiranjem i na kraju isperite vodom. Preporučuje se upotreba ovog preparata pre drugih proizvoda za negu lica ili pre tretmana lica. DermaOXY „Face wash“ se može koristi za sve tipove kože.
Aktivni sastojci: Camellia Sinensis leaf Extract, Citrus Paradisi fruit Extract, Hydrolyzed soy protein, Salix Alba Bark extract, Sodium PCA
Neto težina: 200ml
Rok upotrebe: Neotvorena bočica 30 meseci/ otvorena 12 meseci.

Proizvođač: DermaOxy, Danska.

Dodatne informacije

Bruto težina 31 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: do1
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu