Diksoplex Micro kit - set za zdraviju kosu

Diksoplex Micro kit – set za zdraviju kosu

7.500,00 din sa PDV-om

Set za zdraviju kosu.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Sastav proizvoda je miks aminokiselina PRODEW 500, Arginin i Na-PCA, koji u sinergiji deluju tako da prodiru i u unutrašnjost i spoljašnjost vlasi, čime oporavljaju i najoštećeniju vlas, ujedno dajući kosi hidrataciju, elastičnost i zdrav izgled.

Koristi se vrlo jednostavno u svim tretmanima: kolorizacije, dekolorizacije, blajhanja, onduliranja, keratinskog ispravljanja, ili samo kao nega ne menjajući uobičajen način rada, rezultat, kao ni proces trajanja.
Može se koristiti i na nadograđenoj kosi.

Set sadrži:
– DIKSOPLEX No 1 Shield 100 ml – štiti međustrukturu vlasi, koju ojačava i povećava njenu elastičnost.
– DIKSOPLEX No 2 Shieid Magnifier 2 x 100 ml – fluidna krema upotpunjuje zaštitu i pojačava efekat DIKSOPLEX No 1, hrani i hidrira vlasi.

Način upotrebe:

SVE TEHNIKE KOJE SE RADE DEKOLORIZACIJOM – pomešati blanš sa razvijačem i dodati Diksoplex u sledećoj razmeri (2 ml DIKSOPLEXA No1 : 10 gr blanša), nastaviti uobičajno proces rada, nakon postignutih rezultata obilno isprati i preći na šamponiranje. Zatim preći na DIKSOPLEX No2 gde se 10 ml preparata nanese za srednju dužinu kose, ravnomerno se rasporedi i ostavi da deluje 10 min. Detaljno isprati i preći na sušenje.

BOJENJE SUPER POSVETLJIVAČIMA 1:2 – 25 gr boje 50 gr razvijača 4 ml DIKSOPLEX No1, nastaviti uobičajno proces rada, nakon postignutih rezultata obilno isprati i preći na šamponiranje. Zatim preći na DIKSOPLEX No2 gde se 10 ml preparata nanese za srednju dužinu kose, ravnomerno se rasporedi i ostavi da deluje 10 min. Detaljno isprati i preći na sušenje.

BOJENJE 1:1 – 20 gr boje 20 gr razvijača 2 ml DIKSOPLEX No1, nastaviti uobičajno proces rada, nakon postignutih rezultata obilno isprati i preći na šamopniranje. Zatim preći na DIKSOPLEX No2 gde se 10 ml preparata nanese za srednju dužinu kose, ravnomerno se rasporedi i ostavi da deluje 10 min. Detaljno isprati i preći na sušenje.

DIREKTNE BOJE – 1 ml DIKSOPLEXA No1 : 10 gr direktne boje, nastaviti uobičajno proces rada, nakon postignutih rezultata obilno isprati i preći na šamponiranje. Zatim preći na DIKSOPLEX No2 gde se 10 ml preparata nanese za srednju dužinu kose, ravnomerno se rasporedi i ostavi da deluje 10 min. Detaljno isprati i preći na sušenje.

KERATINSKO ISPRAVLJANJE – 10 ml DIKSOPLEX No1 : 50 ml keratinske kreme, nakon završenog uobičajnog procesa keratinskog ispravljanja obilno isprati i preći na šamopniranje. Zatim preći na DIKSOPLEX No2 gde se 10 ml preparata nanese za srednju dužinu kose, ravnomerno se rasporedi i ostavi da deluje 10 min. Detaljno isprati i preći na sušenje.

ONDULACIJA – MINIVAL – Nakon kompletnog procesa onduliranja, naneti neutralizator obilno na kosu, ostaviti da deluje i nakon toga skinuti viklere, isprati i prosušiti peškirom. Zatim od korena do vrha naneti 25-30 ml DIKSOPLEXA No1, ostaviti da deluje 10 min – NE ISPIRATI i preći na drugi korak gde se celom dužinom nanosi DIKSOPLEX No2 od korena do vrha i ostavi da deluje 5 – 10 min. Nakon svega dobro isprati i preći na sušenje.

REKONSTRUKTIVNI TRETMAN KOSE – Diksoplex se može koristiti i kao zaštitni i rekonstruktivni tretman nezavisno od hemijskih tretmana. Pomešati Diksoplex No1 10ml i Diksoplex No2 15ml, naneti temeljno od korena do vrha i ostaviti pod izvorom toplote 15 min. Isprati. Na vlažnu kosu naneti 10 ml Diksoplexa No2 (za srednju dužinu kose) i ostaviti da deluje 5 min, isprati i nastaviti sa uobičajnim stajlingom.

Dodatne informacije

Bruto težina 0.5 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: ed52
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu