Eliksir kapi od sremuša Stara planinska riznica

Eliksir kapi od sremuša Stara planinska riznica

483,60 din sa PDV-om

Eliksir kapi od sremuša iz kolekcije Stara planinska riznica su 100% prirodan preparat. Sadrže čist vodeno – alkoholni ekstrakt biljke Sremuš, bez konzervansa, zasađivača i veštačkih boja.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Eliksir kapi od sremuša iz kolekcije Stara planinska riznica su 100% prirodan preparat. Sadrže čist vodeno – alkoholni ekstrakt biljke Sremuš, bezkonzervansa, zaslađivača i veštačkih boja.

Aktivna biljna komponenta:

Sremuš sadrži etarsko ulje koje je bogato aliinom, izoaliinom i drugim jedinjenjima sa sumporom. U etarskom ulju je otkriveno oko 20 različitih sastojaka. Biljka takođe sadrži vredne mineralne soli, šečer, belančevine i masti. U mladim listovima ima 20-50mg vitamina C i oko 7% karotena. Osim u svežem stanju, sremuš se najčešće koristi kao vodeno-alkoholni ekstrakt, jer se jedino na taj način zadržavaju njegova lekovita svojstva tokom cele godine.

Dokazano dejstvo:

• Snižavanje nivoa triglicerida i holesterola u krvi
• Snižavanje povišenog krvnog pritiska
• Poboljšanje cirkulacije
• Blagotvorno dejstvo na rad srca
• Antimikrobno dejstvo (prevencija i ubrzavanje lečenja infekcija –
prehlada, grip… )
• Antioksidativno dejstvo (vezivanje slobodnih radikala i njihovo izbacivanje iz ćelija čime se usporava njihov proces starenja)
• Čišćenje organizma od štetnih materija (produkata nastalih pod uticajem štetnih faktora- pušenje, konzumiranje alkohola, nepravilna ishrana)
• Blagotvorno dejstvo kod arterioskleroze, gasrointestinalnih smetnji, bolesti disajnog sistema, hematoma i otvorenih rana koje teško zaceljuju.

Način upotrebe:

Piti 20 kapi 3 puta dnevno, pre jela, uz čašu vode. Preparat ne bi trebalo da koriste deca do 14 godina, trudnice i osobe koje su preosetljive na neki od sastojaka.

Pakovanje: 100ml

Dodatne informacije

Bruto težina 0.1 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: spr14
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu