Fen za kosu STEELFX BaBylissPRO

Fen za kosu STEELFX BaBylissPRO

22.473,00 din sa PDV-om

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 103548 Kategorije: , , Oznake: , , ,

Opis Proizvoda

Napravljen od nerđajućeg čelika izuzetnog kvaliteta, jak i izdržljiv, za ultra fini, blistavi finiš, STEELFX fen sa metalnim kućištem dizajniran je tako da ponudi kompletnu profesionalnu pouzdanost i beskompromisni integritet.
Dizajn kućišta nudi vrhunsku ergometriju a drška se savršeno uklapa u dlan ruke čime smanjuje napetost mišića podlaktice, omogućava bolju kontrolu i smanjuje zamor.
U sebi ima ugrađen elektronski digitalni motor – FERRARI dizajn. Radni vek mu je 10 puta duži u odnosu na tradicionalne fenove za kosu, a elektronika omogućava optimalne rezultate. Protok vazduha i brzina su pod konstantnom kontrolom što pruža maksimalnu stabilnost. Ne dolazi do smanjenja snage niti smanjenja radnog učinka. Vibriranje je maksimalno smanjeno.
Brzina (19 000 rpm) i visok nivo performanse – brzina protoka vazduha do 180 km/h – pritisak 1400 Pa – čine ga savršenim ultra brzim fenom za sušenje svih tipova i tekstura kose.
Ako uporedimo upotrebu sa ili bez usmerivača vazduha, temperatura (115 °C sa usmerivačem – 70 °C bez) i protok vazduha (93 m3/h sa usmerivačem i 64 m3/h bez) nivoi su savršeni za maksimalne rezultate sušenja i stilizovanja svih tipova kose, a takođe i svake brade.
Njegov efikasni jonski generator čini sušenje i stilizovanje lakšim, a delovanje na površinu kose je smanjeno, za meku, sjajnu i zdravu kosu.
STEELFX ima 12 kombinacija brzina i temperatura za maksimalnu fleksibilnost, kao i opciju izduvavanja hladnog vazduha za završni korak.
Kompletno metalno kućište se ne zagreva prilikom upotrebe.
STEELFX fen za kosu je veoma udoban za upotrebu, čak i kod intenzivnog rada.
Nakon upotrebe, fen prebrišite finom krpicom od mikrofibera jer ga na taj način održavate čistim i sjajnim.
Karakteristike:
Snaga: 2000 W
Brzina protoka vazduha: 180 km/h
Protok vazduha: 93 m3/h
Pritisak: 1400 Pa
Stopa sušenja 5,6g/min
Usmerivač vazduha: 6 mm x 60 mm
12 režima brzine i toplote + taster za izduvavanje hladnog vazduha
Metalni fen za kosu težine 540g

Dodatne informacije

Bruto težina 1.2 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 103548
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu