Fizio Toplo hladna krema 225ml

Fizio Toplo hladna krema 225ml

1.740,00 din sa PDV-om

FIZIO Toplo-hladna krema izaziva produženi toplo-hladni osećaj. Dovodi do boljeg protoka krvi u koži i organima zahvaćenim bolom. Povećava cirkulaciju u koži i mišićima. Dovodi do skretanja upala zahvaćene regije u centralnu cirkulaciju, gde se oni razgrađuju.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Neki bol mora da se prevari. Fizioterapeuti koji su vešti u tome to čine specijalnom tehnikom masaže. Za nju je potrebna krema koja poznaje pravila te igre.

FIZIO Toplo-hladna krema izaziva vazodilataciju, produženi toplo-hladni osećaj. Dovodi do boljeg protoka krvi u koži i organima zahvaćenim bolom. Povećava cirkulaciju u koži i mišićima. Dovodi do skretanja upala zahvaćene regije u centralnu cirkulaciju, gde se oni razgrađuju. Stvara nadražaj senzornih nervnih završetaka kože čime se blokira prenos bolnih impulsa.

Za ovaj efekat koristi mentol, kamfor, ekstrakt zimzelena i etarsko ulje eukaliptusa u masnoj podlozi. I najvažnije, stvara efikasno produženo dejstvo.

Ova igra je samo za profesionalce i starije od 12 godina. Nije za trudnice i dojilje, i ne sme se primenjivati na sluznicama i otvorenim ranama, već isključivo na neoštećenoj koži. Namazano mesto ne treba da se sunča. Svi koji se drže ovih pravila, naći će način da uživaju u ovoj igri.

Dodatne informacije

Bruto težina 0.4 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: du21
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu