GERNETIC MITO Special+ serum za stimulaciju i regeneraciju celija koze

GERNETIC MITO Special+ serum za stimulaciju i regeneraciju ćelija kože

6.820,00 din sa PDV-om

MITO Special se koristi kada postoje teškoće u regeneraciji kože na licu i rukama, kod problema: opuštena koža, staračke fleke, strije…

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Mito Special+ ima ulogu da stimuliše i hrani ćelije da bi ih pripremio za lakšu asimilaciju hranljivih materija iz drugih preparata kao što su: Immuno, Synchro, Cytobi ili Cells life.

Mito Special+ sadrži različite hranljive i revitalizujujuće biološke elemente koji se suprotstavljaju negativnim elementima starenja kože.

Sadrži: antioksidante, peptide i brojne aminokiseline.

Mito Special+ se koristi kada postoje teškoće u regeneraciji kože na licu i rukama, kod problema opuštene kože, staračkih fleka, strija.

Upotreba:

Koristiti dva puta nedeljno, nakon detaljnog čišćenja mlekom Glyco i losionom Fibro. Lagano tapkati dok ga koža ne upije, ne masirati. Nakon toga naneti kremu – masku Immuno u tankom sloju. Ne koristiti na grudima, iritiranoj i zapaljenoj koži.

Karakteristike:

Pakovanje: 20 ml
Proizvođač: Gernetic International, Francuska.

GERNETIC INTERNATIONAL – medicinska, prirodna, holistička kozmetika. NEŠTO POTPUNO DRUGAČIJE

Gernetic International je revolucionarni brend za negu kože koji koristi rezultate napredne tehnologije, čime unošenje hranljivih materija u kožu čini efikasnijim.

Dodatne informacije

Bruto težina 0.150 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: FNVGMIT020
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu