Akcija!
Antistries-Synchro

Gernetic set protiv strija

14.869,99 din 13.382,99 din sa PDV-om

Strije su lako prepoznatljive roze ili beličaste, smežurane linije na pojedinim delovima našeg tela. Površni sloj kože je nepromenjen dok je u dubljim slojevima, kolagen i elastin koji našoj koži daju čvrstinu i elastičnost, postao tanak i iskidan. To su trajno iskidana vlakna kolagena i elastina. Preparati iz Gernetic linije delovaće na samu srž ćelije fibroblasta i pospešiti lučenje kolagena i elastina.

Na zalihama

Opis Proizvoda

Antistrije krema

Antistrije krema za telo i grudi sprečava oštećenja kože koja mogu nastati iz mnogo razloga. Sa svojom izuzetnom hranljivom moći aktivni sastojci koje sadrži krema Antistrije obezbeđuju lakšu sintezu kolagena, proizvodnju dovoljne količine prirodnog kolagena i elastina koji obezbeđuju elastičnost i restrukturiranje tkiva koje se širi. Antistrije krema se preporučuje za sprečavanje nastanka strija na grudima i na telu, za uklanjanje već postojećih strija.

Aktivni sastojci:

Polipeptidi i glikopeptidi
Morska jedinjenja i biotehnološka jedinjena

Kućna nega (ujutro i/ili uveče):

Dnevna prevencija (u trudnoći): laganim pokretima naneti malu količinu na stomak i na grudi sve dok je koža ne upije.
Obnova kože: laganim pokretima naneti malu količinu na delove sa strijama.

Synchro

Synchro krema je idealan dodatak antistije kremi, krema koja je originalno napravljena za opekotine, ima regenerativno i isceljujuće dejstvo, kao nijedna druga krema. Synchro reguliše funkcije kože i obnavlja prirodne, odbrambene mehanizme kože. Synchro se ne koristi samo za negu kože lica, već i za negu kože grudi, tela, ruku, glave, u slučaju svežih ožiljaka ili upala kože.

Aktivni sastojci:

3 biološka jedinjenja bogata aminokiselinama
Oligoelementi i vitamini, alantoin i ulje nevena

Kućna nega (ujutro i uveče):
Ujutro, Synchro se može koristiti samostalno ili nakon neke specijalne Gernetic kreme. Naneti veoma malu količinu na celo lice uključujući predeo oko očiju, na vrat i na dekolte.
Uveče, koristiti Synchro samostalno ili nakon nanošenja Nuclea ili Cytobi superhranljivih krema.

Dodatne informacije

Bruto težina 0.200 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj 011/3284-149 ili 011/3284-217 (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: FSNVGASS
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu