GERNETIC SYNCHRO regenerativna krema za suvu i normalnu kozu

GERNETIC SYNCHRO regenerativna krema za suvu i normalnu kožu

9.300,00 din sa PDV-om

Gernetic proizvodi deluju na ćelijskom nivou, što ove preparate čini posebnim i veoma efikasnim u eliminisanju neželjenih promena na koži.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Gernetic je francuski revolucionarni brend za negu kože koji koristi rezultate napredne tehnologije, čime unošenje hranljivih materija u kožu čini efikasnijim.

GERNETIC – medicinska, prirodna, holistička kozmetika.

NEŠTO POTPUNO DRUGAČIJE

Često kopirana, ali nikada uspešno, Synchro krema sa svojim regenerativnim moćima formulisana je da hrani i revitalizuje kožu.
Synchro je najvažnija krema u Gerneticu. Osnova je Gernetic istraživanja i Gernetic filozofije.
Kao osnovna Gernetic krema nanosi se nakon većine Gernetic krema, a ponekada u kombinaciji sa njima. Njihova sinhronizovana akcija im daje povećano dejstvo i ubrzava rezultate.

Synchro je hranljiva krema koja je sa svojim efektom pogodna je za suvu i osetljivu kožu i za sve starosne grupe. Synchro krema je originalno napravljena za opekotine, ima regenerativno i isceljujuće dejstvo, kao nijedna druga krema. Synchro reguliše funkcije kože i obnavlja prirodne, odbrambene mehanizme kože. Synchro se ne koristi samo za negu kože lica, već i za negu kože grudi, tela, ruku, glave, u slučaju svežih ožiljaka ili upala kože. Mogu je koristiti i deca, veliki učinak pokazala je u lečenju ekcema, psorijaze, rozacee, ožiljaka, vitiliga. Deluje isključivo na ćelijskom nivou što je izdvaja od mase drugih preparata na tržištu.

To je hranljiva krema i poseduje izuzetno regenerativno dejstvo.

Synchro krema ima veoma kompleksan sastav, sadrži: različita ulja (nevena, slatkog badema, pčelinjeg voska, kantariona), masne kiseline, kompleks B vitamina, vitamine A, C, E i H, kalijum i magnezijum. Bogata je aminokiselinama, regeneriše bazalne ćelije kože.

SYNCHRO krema je efikasna pri eliminisanju opekotina izazvanih fosfornom kiselinom.
Da bi se došlo do optimalnih rezultata preporučujemo upotrebu preparata dva meseca.

SYNCHRO krema je takođe efikasna pri eliminisanju ekcema.
Da bi se došlo do optimalnih rezultata preporučujemo upotrebu preparata tri meseca.

Pakovanje: 50 ml
Proizvođač: Gernetic International, Francuska.

Dodatne informacije

Bruto težina 0.300 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: FNVGSYN050-63
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu