GoldMAX-magneti-(1-kom)

GoldMAX magneti (1 kom)Magnetni uređaj za uklanjanje kamenca

17.264,40 din sa PDV-om

Osnovni materijal od kojeg je napravljen GoldMAX® magnetni odstranjivač kamenca je neodimijum, najjači poznati magnet. Tokom magnetnog tretmana, kristalna struktura i naboj minerala se menja, tako da magnet sprečava njihovo taloženje. Štaviše, prethodno akumulirani depoziti takođe mogu da se rastvore i odstrane. Na taj način dobijate mogućnost da koristite prirodnu energiju bez upotrebe agresivnih hemikalija, u cilju prevencije stvaranja kamenca u vodovodnim cevima koji je savršeno stanište za bakterije i druge mikroorganizme.

Na zalihama

Šifra proizvoda: cal-goldmax Kategorije: , Oznake: , ,

Opis Proizvoda

KOME PREPORUČUJEMO?

Koristi se uz Aquarion uređaj za filtriranje vode, na ulaznoj cevi u svrhu prevencije stvaranja kamenca
Kada se nalazi na glavnoj vodovodnoj cevi, domaćinstvu obezbeđuje vodu bez kamenca; bojleri, mašine za sudove i veš mogu da postanu efikasnije, a sudovi čistiji i veš belji.

PAŽNJA!

Proizvod sadrži jak magnet. Držati daleko od srčanih elektrostimulatora, televizora, monitora, laptopa, mernih instrumenata i svih ostalih uređaja koji sadrže magnetne medije (mobilni telefoni, kamere). Magnete čvrsto držati, imajući u vidu da mogu da se oštete prilikom naglog privlačenja! Držati van domašaja dece!

Dodatne informacije

Bruto težina 0.200 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj 011/3284-149 ili 011/3284-217 (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: cal-goldmax
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu