Hajlajt i kontur u kamenu - magnetni refili 3u1 REVOLUTION PRO Refill Contour Pack 2g
Hajlajt i kontur u kamenu - magnetni refili 3u1 REVOLUTION PRO Refill Contour Pack 2gHajlajt i kontur u kamenu - magnetni refili 3u1 REVOLUTION PRO Refill Contour Pack 2gHajlajt i kontur u kamenu - magnetni refili 3u1 REVOLUTION PRO Refill Contour Pack 2g

Hajlajt i kontur u kamenu – magnetni refili 3u1 REVOLUTION PRO Refill Contour Pack 2g

830,00 din sa PDV-om

Set od 3 magnetna refila sadrži hajlajter roze-šampanj nijansi, mat puder u kamenu za posvetljivanje u žutoj boji i kontur refil u hladno braon nijansi.

Poništi
 

Opis Proizvoda

Omogućava jednostavno kreiranje i isticanje željenih crta lica, odnosno prekrivanje nedostataka. Odgovara svim tipovima kože.

Kreirajte svoju refil paletu i složite nijanse hajlajtera, rumenila, senki, pudera, bronzera i pudera za konturisanje po sopstvenoj želji. Svi hajlajt i kontur puderi podržavaju refil sistem, što omogućava brzo popunjavanje praznih Revolution Pro paleta. Prednost je što su refili lako zamenljivi i funkcionišu pomoću magnetnog mehanizma.

Kako se koristi?

Nakon nanošenja pudera, tamniju nijansu aplicirati četkicom za konturisanje na delove lica koji se žele osenčiti i definisati
Svetliju nijansu naneti na delove lica koji se žele naglasiti i istaći

Dodatne informacije

Izbor palete:

Light, Medium, Dark

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda:
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu