Akcija!
Hidrantna dnevna krema Janssen Cosmetics

Hidrantna dnevna krema Janssen Cosmetics

4.500,00 din 3.440,00 din sa PDV-om

Svakodnevna nega je neophodna za suvu kožu. Ako koža manjka vlagom i lipidima njena će se elastičnost značajno smanjiti. Takav ten, čak i kod mlađih osoba izgleda bledo I neprivlačno.

Day Vitalizer je lagana, ali bogata dnevna krema za negu suve kože. Ona nudi uravnoteženu zaštitu u svim situacijama kada koži fail vlaga: uticaj klima uređaja, preterano zagrejane prostorije, izloženost suncu, vetru, emotivni stress, auto i avio saobraćaj.

Day Vitalizer popunjava depozite vlage u koži kojoj nedostaje vlaga I lipidi I na taj način je čini glatkom I elastičnom.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

AKTIVNE SUPSTANCE

• Short-chain hyaluronic acid: Kratkolančana hijaluronska kiselina-nisko-molekularna, biotehnološki dobijena prodire u dublje slojeve kože gde pravi depoe vlage I kožu gladi iznutra.

• Codium tomentosum: Atlantik zelena alga ima efekat dugotrajnog vlaženja

• Imperata cylindrica: Ekstrakt korena pustinjske biljke Imperata cylindrica; poreklom iz Azije I Australije. U stanju je da preživi ekstremno teške uslove. Bogata je kalijumom, vlaži kožu i zadržava vlagu

• Macadamia nut oil: Ulje oraha makadamija-razmekšava i gladi kožu. Bofato je palmitoleinskom kiselinom koja omogućava ulju da prodre dublje u kožu

Neto težina: 50ml

Dodatne informacije

Bruto težina 0.100 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: jan2
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu