Hijaluron kompleks serum

Hijaluron kompleks serum

1.600,00 din sa PDV-om

Serum sadrži kompleks hijaluronske kiseline različitih molekulskih masa, čime je omogućena hidratacija i u površinskim i u dubljim slojevima kože.

Nema na zalihama

 

Opis Proizvoda

Serum sadrži kompleks hijaluronske kiseline različitih molekulskih masa, čime je omogućena hidratacija i u površinskim i u dubljim slojevima kože. Izuzetno joj se povećavaju vlažnost i elastičnost a bore postaju manje izražene. Podstiče epitelizaciju kože.
Hijaluron kompleks serum intenzivno hidratiše dublje i površinske slojeve kože, poboljšavajući njenu teksturu.

Upotreba:
Svakodnevna nega
Nanesite 2-3 kapi na čistu kožu lica, vrata i dekoltea, ujutru i uveče, blagim utapkavanjem. Nakon toga nanesite odgovarajuću kremu.
Profesionalna nega
Nanesite 2-3 kapi na čistu kožu lica, vrata i dekoltea, blagim utapkavanjem. Nakon toga nanesite odgovarajuću kremu. Serija tretmana se može raditi 3-4 puta godišnje, sezonski. Serum je moguće unositi u kožu aparaturnim tehnikama (elektroforetski, sa pozitivnog pola, mezoporacijom i ultrazvukom).

Sastav: Aqua (Water), Sodium Hyaluronate, Imidazolidinyl Urea, Allantoin, Benzyl Alcohol (and) Methylchloroisothiazolinone (and) Methylisothiazolinone.
Aktivni sastojci:Hijaluronska kiselina, alantoin.
Tipovi kože: Svi tipovi kože. Anti-age, 40 +

Pakovanje 30ml
Rok upotrebe: 24 meseca

NAPOMENA
Samo za spoljašnju upotrebu.
Aktivne komponente se nalaze u vodenoj osnovi. Serum je moguće unositi u kožu aparaturnim tehnikama (elektroforetski, sa pozitivnog pola, mezoporacijom i ultrazvukom).

Dodatne informacije

Bruto težina 0.10 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: p2002
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu