Ideal Balance Skin Care krema

Ideal Balance Skin Care krema

1.500,00 din sa PDV-om

Krema sa sibirskim kedrovim uljem i hijaluronskom kiselinom.
bez parabena
bez alkohola
bez parafina

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Krema sa sibirskim kedrovim uljem i hijaluronskom kiselinom.
bez parabena
bez alkohola
bez parafina

Autor ove krema je ruski dermatolog i kozmetolog Andrej Novikov.
Doktor Novikov dobro je proučio potrebe svojih klijenata i odlično je upoznat sa tim koji sastojci u sastavu kozmetičke kreme najefikasnije deluju i daju najbrži efekat kada se primenjuju.
Osnovu ove kreme čini ulje sibirskog kedrovog oraha. Autor ove kreme siguran je da je to jedno od najboljih sredstava za održavanje zdravlja i lepote kože. Kedrovo ulje ima veliku količinu polinezasićenih masnih kiselina, proteina, ugljenih hidrata, vitamina (A,B,E,D,F), aminokiselina (14) i mikroelemenata, prirodni je emolijent, hrani i blagotvorno štiti kožu.
Drugi važan i koristan sastojak je niskomolekularna hijaluronska kiselina koja daje odlične rezultate u održavanju ravnoteže u hidriranju kože i njenom podmlađivanju.
Svi sastojci u sastavu proizvoda pažljivo je odabrao i izbalansirao autor ove kozmetike, da bi se njihovom primenom postigao maksimalni estetski rezultat.
Ostali aktivni sastojci koje krema sadrži su: ulje nevena, ulje pšeničnih klica, aloe vera i D panthenol.
Visoka koncentracija aktivnih materija i posebno odabranih sastojaka u sastavu kozmetike IDEAL BALANCE SKIN CARE, kao i njihova sinergija, podstiču procese unutrašnjeg obnavljanja kože, revitalizaciju, poboljšavanje njene teksture i toniranje kože.
Krema ne sadrži sastojke koji su štetni za kožu. Odlikuje je maksimalno prirodan kvalitetan sastav. Ideal Balance krema je dnevna i noćna hranljiva krema, štiti od faktora spoljašnje sredine. Može da se koristi protiv pigmentacije kože, za problematičnu, osteljivu, kao i kožu sklonu alergijama.
Krema može da se koristi za negu svih delova kože koji pate od dehidratacije, za hranjenje, zaštitu i uklanjanje blage pigmentacije.

Neto težina 50 ml.

Dodatne informacije

Bruto težina 0.10 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: ib01
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu