Instantly ageless mikrokrema
Instantly ageless mikrokrema

Instantly ageless mikrokrema

Mlađi i srećniji za samo 2 minuta – uz pomoć Instantly ageless mikrokreme.

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

 

Opis Proizvoda

Kako deluje Instantly ageless mikrokrema?

– briše bore sa čela (da biste postigli ovaj efekat utapkajte tanak sloj kreme na celo čelo, ne samo na delove sa borama);
– podiže obrve (da biste postigli ovaj efekat nanesite kremu iznad obrva);
– podiže spuštene kapke (da biste postigli ovaj efekat nanesite kremu tačno ispod obrva, ne nanosite kremu direktno na pokretni deo kapka nikada);
– uklanja podočnjake i borice oko očiju (da biste postigli ovaj efekat, utapkajte tanak sloj kreme na celo područje oko očiju, od jednog do drugog ugla oka i do obraza);
– uklanja proširene pore (da biste postigli ovaj efekat utapkajte tanak sloj kreme na cilajne delove lica sa proširenim porama).

Dejstvo Instantly ageless mikrokreme traje čitav dan i preporuka je da se koristi svakodnevno, mada je možete koristiti i za samo određene prilike kada želite da izgledate zategnuto i bez podočnjaka i bora na licu.

Sastav:

Instantly ageless mikrokrema je potpuno prirodan, u njoj se nalaze silikati magnezijuma (dreniraju nakupljenu vodu i limfu iz kesica), silikati natrijuma (zatežu kožu i skupljaju proširene pore) i peptid Argirelin(opušta mišić). Ovaj preparat nema nikakve kontraindikacije. Ukoliko ste alergični na neki od sastojaka, što je izuzetno retko, ne smete da koristite ovu kremu.
Instantly ageless mikrokrema je praktičnog pakovanja, nalazi se u maloj ampuli koja je dovoljna za 3 do 4 nanošenja, u zavisnosti od individualne upotrebe. Nanosi se vrlo jednostavno, blagim tapkanjem na ciljanu regiju, lice treba biti bez mimike 2 minuta nakon nanošenja, dok se proizvod osuši. Odmah ćete videti neverovatnu promenu.Izgledaćete sveže, odmorno i nekoliko godina mlađe!

Količina 1 ampule: 0,3 ml

Dodatne informacije

Pakovanje:

4 ampule, 25 ampula

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: ia
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu