herba-market-experience-perm-line-waving-lotion-2

Kiselina za mini-val

700,00 din sa PDV-om

Kiselina za mini-val
Experience tretman dolazi u četiri formule u cilju namene za svaki tip kose:
0 – za tešku kosu,
1 – za normalnu kosu,
2 – za tanku, delikatnu kosu,
3 – za beživotnu i tretiranu kosu.

Poništi
Šifra proizvoda: Nema podataka Kategorije: , , Oznake: ,

Opis Proizvoda

Experience tretman dolazi u četiri formule u cilju namene za svaki tip kose:
0 – za tešku kosu,
1 – za normalnu kosu,
2 – za tanku, delikatnu kosu,
3 – za beživotnu i tretiranu kosu.

Uputstvo za upotrebu:
Uraditi dijagnozu kose, da li je normalna, tanka, tretirana… Oprati kosu šamponom i isprati je. Izbegavati iritaciju kože glave. Peškirom osušiti višak vode. Zaštititi kožu oko linije kose barijerom od kreme ili ulja i vlažnom pamučnom trakom. Odvojiti kosu u sekcije i pristupiti namotavanju na viklere blagim zatezanjem. Započeti od vrha glave nanošenje fluida za kovrdžanje u gornjem, donjem i centralnom delu; namokriti svaki vikler bez potapanja, u skladu sa dužinom kose i intenziteta kovrdža koji se želi postići. Posle završenog nanošenja početi sa merenjem vremena tretmana. Vreme tretmana je 8-25 minuta bez pomoći toplote u zavisnosti od strukture kose i željene jačine kovrdža . Posle 5 minuta prvi put proveriti lokne. U slučaju nezadovoljavajućeg rezultata, nastaviti sa držanjem i proveravati lokne na svaka 3 minuta. Isprati precizno kosu toplom vodom pod niskim pritiskom. Isfrotirati mokru kosu. Naneti fiksator na celu kosu i ostaviti da odstoji 5 minuta. Odmotati viklere i naneti još nekoliko kapi fiksatora na krajeve kose. Nežno izmasirati kosu 2-3 minuta i precizno je isprati.
Bez nanošenja šampona ili maske nastaviti sa stilizovanjem frizure, uz eventualnu pomoć preparata za definiciju kovrdža.

PAŽNJA: Proizvod za kovrdžanje sadrži derivate thioglycollic kiseline. Izbegavati kontakt sa očima. U slučaju slučajnog kontakta sa očima, momentalno ih isprati vodom i posetiti lekara. Izbegavati kontakt sa ušima i kožom takođe. Uvek nositi odgovarajuće rukavice. Držati van domašaja dece. Pažljivo pročitati uputstvo pre upotrebe. Ne koristiti istog dana kad i druge hemijske tretmane.

Pakovanje: boca 500 ml

Dodatne informacije

Jačina:

0 – za tešku kosu, 1 – za normalnu kosu, 2 – za tanku kosu, 3 – beživotnu i tretiranu kosu

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj 011/3284-149 ili 011/3284-217 (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda:
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu