Koenzim Q10 Super CoQ10 Plus (120 kapsula)

Koenzim Q10 Super CoQ10 Plus (120 kapsula)

7.464,00 din sa PDV-om

Obezbedite vašim ćelijama neophodan izvor energije i bićete zadovoljni rezultatima! Q10 je supstanca koja predstavlja nezamenjiv izvor energije koja je potrebna našim ćelijama. A ukoliko vaše ćelije „dobiju“ ono što im je potrebno, ceo organizam će se napuniti energijom.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Super CoQ10 Plus (120 kapsula)Koenzim Q10 sa vitaminom E, beta-karotinom i selenom

Obezbedite vašim ćelijama neophodan izvor energije i bićete zadovoljni rezultatima! Q10 je supstanca koja predstavlja nezamenjiv izvor energije koja je potrebna našim ćelijama. A ukoliko vaše ćelije „dobiju“ ono što im je potrebno, ceo organizam će se napuniti energijom.

Rezultat toga će biti povećana radna sposobnost, energija i pokretljivost, uz pomoć kojih ćete se lako nositi i sa mlađima od sebe

KOME PREPORUČUJEMO?
Koenzim Q10 (ubikinon – široko rasprostranjen) garantuje snabdevanje naših ćelija, pa samim tim i celog tela, energijom. Ova supstanca, vitaminima slična, nalazi se u svakoj našoj ćeliji i pomaže hranljivim materijama da se transformišu u ATP (adenozin trifosfat), tj. u energiju. Kada je ćelijama potrebna energija, one je prevashodno dobijaju vršeći proces razgradnje ATP-a. Koenzim Q10 se prevashodno proizvodi u jetri, a možemo ga unositi u organizam i putem hrane. Važno je znati da količina koenzima Q10 koju proizvodi naš organizam, ne smanjuje od 30-35 godina pa nadalje, a nadoknada preko uobičajenih namirnica nije dovoljna.
Proizvodom koenzima Q10, nadoknađuje se njegova smanjena produkcija u organizmu, a postiže se vidljiv efekat prilikom povećanih psiho-fizičkih napora, naročito kod osoba koje se neuravnoteženo hrane. Ovaj koenzim garantuje povećanje energije u telu i manje umaranje. Koenzim Q10 nije lek. Nema naučnih dokaza o štetnom uticaju ili nuspojavama vezanim za unos koenzima Q10. Pored povećanja energije, ovaj koenzim je nezamenjiv i prilikom energetskih procesa na ćelijskom nivou, pomaže kod održavanja pravilne srčane funkcije, i štiti ćelije od štetnog dejstva slobodnih radikala.

-Ovaj preparat je osetljiv na toplotu i svetlost, pa se preporučuje da se čuva na tamnom i hladnom mestu. -Kvalitet preparata se smanjuje ukoliko je izložen temperaturama preko 35 stepeni celzijusa.
-Pozitivni efekti upotrebe ovog preparata nastaju nakon nekoliko nedelja upotrebe.
-Kako ne bi došlo do nedovoljne količine ovog koenzima u organizmu, preporučuje se uzimanje doze od 30 mg dnevno
-Upotreba ovog preparata ne utiče na proizvodnju koenzima Q10 od strane našeg organizma, u jetri. Stoga, nema bojazni da će naš organizam „zaboraviti” da sam proizvodi ovaj koenzim, u slučaju upotrebe ovog preparata.

Jedna tableta CoQ10 obezbeđuje toliko CoQ10 kao 2 kg lososa ili 3 pileća bataka!

Upotreba:
1–3 kapsule dnevno posle jela, ili po preporuci lekara

SASTAV:
20mgUbikinon (CoQ10)
1000I.J.Beta-karoten
10I.J.Vitamin E
10mcgSelen

Dodatne informacije

Bruto težina 0.2 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: cal-q
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu