Kozmetički aparat sa 11 funkcija NV-9000A
Kozmeticki aparat sa 11 funkcija NV-9000A (3)Kozmeticki aparat sa 11 funkcija NV-9000A (4)Kozmeticki aparat sa 11 funkcija NV-9000A (5)Kozmeticki aparat sa 11 funkcija NV-9000A (6)Kozmeticki aparat sa 11 funkcija NV-9000A (7)Kozmeticki aparat sa 11 funkcija NV-9000A (8)Kozmeticki aparat sa 11 funkcija NV-9000A (9)Kozmetički aparat sa 11 funkcija NV-9000A

Kozmetički aparat sa 11 funkcija NV-9000A

172.160,00 din sa PDV-om

Multifunkcionalni kozmetički aparat NV9000A sadrži 11 funkcija u jednom aparatu.
Omogućava kozmetičaru da jednim aparatom vrši više kozmetičkih tretmana.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Multifunkcionalni kozmetički aparat NV9000A sadrži 11 funkcija u jednom aparatu.
Omogućava kozmetičaru da jednim aparatom vrši više atraktivnih kozmetičkih tretmana.

Funkcije aparata NV9000A:
1. Mikrodermoabrazija
2. Ultrazvuk
3. Ultrazvučna špatula
4. Hladno-topli čekić
5. Visoka frekvencija
6. Galvanska struja
7. Vakuum i Sprej
8. Frimator
9. Vapozon sa toplom/hladnom parom
10. Fototerapija
11. Radio talasi (bipolarni i kvadripolarni)

1. Mikrodermoabrazijom se vrši kontrolisano uklanjanje odumrlog sloja kože, kao i uklanjanje zadebljanja na koži, pomoću nastavaka sa dijamantskim mikro kristalima.
Pored pilinga ovim tretmanom se pruža i vakuum masaža čime se poboljšavaju cirkulacija i limfna drenaža. Mikrodermoabrazijom koža se stimuliše da proizvodi kolagen i elastin, vraća joj se tonus i postiže svež izgled, ublažavaju ožiljci, bore, fleke, proširene pore i akne, i reguliše prekomerno lučenje sebuma.

2. Ultrazvuk ima široku primenu u kozmetici jer pruža višestruko dejstvo (mehaničko dejstvo, toplotno dejstvo, poboljšava unos preparata) i time stimuliše obnovljanje kolagena i elastina, uspešno rešava probleme sa celulitom, strijama, ožiljcima, aknama, borama, itd.

3. Ultrazvučna špatula ima dve osnovne primene u kozmetici, a to su ultrazvučni piling kože i unošenje aktivnih sastojaka iz kozmetičkih preparata u kožu.

4. Hladan čekić je namenjen umirivanju kože nakon tretmana mikrodermoabrazije ili hemijskog pilinga. Koža je osetljiva nakon pilinga, tako da je primena hladnog tretmana neophodna. Topli čekić je namenjen ubrzanju apsorpcije proizvoda.

5. Visoka frekvencija dezinfikuje, vrši epitelizaciju i stimulaciju kože, uz pomoć ozona. Poboljšava ishranu kože, deluje antibakterijski, isušuje površinski sloj, smanjuje lučenje lojnih žlezda, sužava pore, zateže opuštenu kožu i poboljšava mikrocirkulaciju.

6. Galvanska struja pospešuje unos krupnijih molekula u kožu, što u velikoj meri povećava dejstvo kozmetičkih preparata. Galvanska struja takođe omogućava čišćenje kože i regulisanje njene pH vrednosti pomoću elektroda.

7. Vakuum omogućava dubinsko čišćenje pora i uklanjanje mitisera. Pomoću staklenih ventuza se uklanjaju bubuljice, miteseri, akne, nečistoće i masnoće iz pora. Postoje tri vrste ventuza kako bi se omogućilo tretiranje različitih delova lica. Sprej se koristi kako bi se u vidnu izuzetno sitnih kapljica (sprej) raspršio određeni kozmetički preparat.

8. Frimator vrši nežan i efikasan mehanički piling kojim se odstranjuju odumrle ćelije sa površine kože i otvaraju pore, radi lakše apsorbcije aktivnih sastojaka.

9. Vapozon zagreva vodu, zatim je ispušta u vidu tople vodene pare.
Koristi se za pripremu lica kod temeljnog čišćenja, otvaranje pora i regulisanje sebuma.

10. Fototerapija predstavlja tretman kože usmerenim emitovanjam LED svetla. Aparat ima mogućnost emitovanja 7 različitih boja, od kojih svaka boja ima različita svojstva, a samim tim se postiže i različit efekat.

11. Radio talasi (Radiotalasni lifting lica) se primenjuju u cilju podmlađivanja i zatezanja kože.
Radio talasi se usmeravaju ka srednjem sloju kože, zagrevaju tkivo, i na taj način podstiču regeneraciju kolagena i stvaranje novog.
Tretman radiotalasima je bezbolna procedura i jedino što klijent oseti je blagi osećaj topline.

Set sadrži:
Aparat NV1608
Ultrazvuk A
Ultrazvuk B
Bipolarna RF
Kvadripolarna RF
Visoka frekvencija
Galvanska struja
Mirkodermoabrazija
Sprej-vakuum
Ultrazvučna sonda
Frimator
Toplo-hladni čekić
Foton
Špatula

Dodatne informacije

Bruto težina 22 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 32612
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu