Kozmeticki aparat za tretmane lica i tela M2001B vapozon sa ozonom herbaterapijom i podesivom visinom
Kozmeticki aparat za tretmane lica i tela M2001B vapozon sa ozonom herbaterapijom i podesivom visinomKozmeticki aparat za tretmane lica i tela M2001B vapozon sa ozonom herbaterapijom i podesivom visinomKozmeticki aparat za tretmane lica i tela M2001B vapozon sa ozonom herbaterapijom i podesivom visinom

Kozmetički aparat za tretmane lica i tela M2001B vapozon sa ozonom, herbaterapijom i podesivom visinom

22.890,00 din sa PDV-om

Vapozon je aparat koji se koristi za ispuštanje vodene pare obogaćene ozonom i kiseonikom. Svoju primenu nalazi u kozmetici u pripremi lica za kvalitetno čišćenje, čime se postiže dubinska dezinfekcija kože, otvaranje pora i odmašćivanje (masnog i mešovitog ) tipa kože.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Funkcije:
1. Otvaranje pora kako bi se koža duboko očistila.
2. Para prodire u pore, omekšava nakupljenu nečistoću, mitisere, ostatke kozmetike i ostale nečistoće, kako bi se kasnije lakše očistile.
3. Specijalni ozonski generator, stvara ozon i efikasno ubija sve vrste bakterija na koži, što doprinosi zdravlju kože, te omekšava izumrle ćelije na površini kože i samim tim omogućava da se lakše uklone.
4. Pojačava mikro obnavljanje kože, kako bi se ubrzao nastanak novih ćelija i redukovale bore na koži. 5. Obezbeđena je funkcija samodijagnostikovanja, dotok struje će biti automatski isključen kada nivo opadne ispod zadatog limita.
6. Takođe postoji tajmer koji služi za podešavanje vremena u skladu sa specifičnošću kože klijenta.
7. Aparat poseduje komoru za herbaterapiju

Specifikacija:
Voltaža: 220V/50Hz
Snaga: 797W

Dodatne informacije

Bruto težina 11 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 24439
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu