Kozmeticki aparat za tretmane lica i tela NV-N94
Kozmeticki aparat za tretmane lica i tela NV-N94 (1)Kozmeticki aparat za tretmane lica i tela NV-N94 (3)Kozmeticki aparat za tretmane lica i tela NV-N94 (4)Kozmeticki aparat za tretmane lica i tela NV-N94 (5)Kozmeticki aparat za tretmane lica i tela NV-N94 (6)Kozmeticki aparat za tretmane lica i tela NV-N94 (7)

Kozmetički aparat za tretmane lica i tela NV-N94

89.600,00 din sa PDV-om

Multifunkcionalni kozmetički aparat sa 4 funkcije:

 • Ultrazvučna špatula
 • Mikrodermoabrazija
 • Ultrazvuk
 • Topli i hladni čekić
 • Na zalihama

   

  Opis Proizvoda

  Multifunkcionalni kozmetički aparat sa 4 funkcije:

 • Ultrazvučna špatula
 • Mikrodermoabrazija
 • Ultrazvuk
 • Topli i hladni čekić
 • Aparat pruža kozmetičarima mogućnost rada tri veoma popularna tretmana plus topli i hladni čekić, za umirivanje kože nakon tetmana, odnosno za poboljšanje apsorpcije preparata.

  Ultrazvučna špatula:
  Ima dve osnovne primene u kozmetici, a to su ultrazvučni piling kože i unošenje aktivnih sastojaka iz kozmetičkih preparata u kožu.
  Ultrazvučnim pilingom se vrši uklanjanje površinskih nečistoća kao i uklanjanje izumrlih ćelija kože.
  Na ovaj način se čiste pore i olakšava regulisanje mitisera.
  Druga osnovna primena ultrazvučne špatule je unošenje aktivnih sastojaka u dublje slojeve kože.
  Ovaj postupak je poznat pod nazivom Jonoforeza i radi na principu blage električne energije (negativno naelektrisani joni pomažu unošenju aktivnih sastojaka).
  Ultrazvučna špatula se može koristiti samostalno ili u kombinaciji sa drugim tretmanima.

  Mikrodrmoabrazija:
  Mirkodermoabrazijom se vrši kontrolisano uklanjanje izumrlog sloja kože, kao i uklanjanje zadebljanja na koži, pomoću nastavaka sa dijamantskim kristalima.
  Pored pilinga, ovim tretmanom se takođe pruža i vakuum masaža čime se poboljšavaju cirkulacija i limfna drenaža.
  Mikrodermoabrazijom se stimuliše proizvodnja kolagena, elastina, ublažavaju se ožiljaci, bore, fleke, proširene pore, akne i reguliše lučenje sebuma.
  Tretman mikrodermoabrazije se može raditi samostalno ili u kombinaciji sa anti-age tretmanom lica.
  Nakon tretmana se može javiti crvenilo i blag otok kože usled pojačane cirkulaciju, dok je sama procedura gotovo bezbolna.

  Ultrazvuk:
  Ultazvuk ima široku primenu u kozmetici jer pruža višestruko dejstvo (mehaničko dejstvo, toplotno dejstvo, poboljšava unos preparata) i time stimuliše obnovu kolagena i elastina, pa se može uspešno primeniti kod problema sa celulitom, strijama, ožiljcima, aknama i borama.
  Mehaničko dejstvo ultrazvuka se ogleda u stvaranju vibracija koje deluju na tkivo. Zvučni pritisak uzrokuje ekspanzije i kompresije tkiva i na taj način se vrši dubinska masaža.
  Na ovaj način se aktiviraju ćelije i stimuliše regeneracija kože.
  Kao posledica apsorpcije ultrazvučnih talasa javlja se efekat zagrevanja tkiva, lokalno poboljšanje cirkulacije, stimulacija proizvodnje kolagena i elastina.
  Unošenje aktivnih sastojaka u kožu pomoću ultrazvuka se naziva sonoforeza i na ovaj način se dejstvom ultrazvučnih talasa, mehaničkim putem, poboljšava se unos krupnijih molekula iz proizvoda.
  Ultrazvuk utiče na strukturu lipida kože, kao i propusnost krvnih sudova.
  Pre uptorebe je potrebno očistiti kremom ili losionom, zatim obrisati kremu sa lica i napariti lica pomoću vapozona i nakon toga analizirati probleme na koži, kako bi se odabrao odgovarajući preparat prema tipu kože.

  Topli i hladan čekić:
  Hladan čekić je namenjen umirivanju kože nakon tretmana mikrodermoabrazije ili hemijskog pilinga. Koža je osetljiva nakon pilinga, tako da je primena hladnog tretmana neophodna. Topli čekić je namenjen ubrzanju apsorpcije proizvoda.

  Set sadrži:
  Aparat NV-94
  Ultrazvučna špatula
  Ultrazvučne sonde
  Toplo-hladni čekić
  Mikrodermoabrazija
  Gumice i filteri
  Režim rada: AC 220-240V, 50Hz, 120W

  Dodatne informacije

  Bruto težina 11 kg

  Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 32609
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu