Krema-za-vrat,-dekolte-Caffein-REVUELE-Slim&Detox-150ml

Krema za vrat, dekolte Caffein REVUELE Slim&Detox

483,00 din sa PDV-om

Krema za zatezanje brade, vrata, dekoltea i ruku.

Na zalihama

Opis Proizvoda

Zahvaljujući LIPOMOIST kompleksu, ova jedinstvena lifting krema efikasno se bori protiv masnih naslaga, vraćajući prirodnu elastičnost koži brade, ramena i unutrašnjosti podlaktice. Koža je na ovim regijama najpodložnija istezanju, gubitku elastičnosti i akumulaciji masnoća i vode. Kombinovano dejstvo LIPOMOIST kompleksa i kofeina obezbeđuje razdvajanje i „sagorevanje“ masnoće, eliminaciju edema i produkata razlaganja masnog tkiva i poboljšanje limfne drenaže uz istovremeno ojačavanje kože i vraćanje njene elastičnosti i glatkoće. Rezultat: konture na tretiranim regijama postaju jasnije, a koža zategnuta i glatka.

Upotreba: Naneti dovoljnu količinu kreme na čistu kožu i masirati u trajanju od 5 minuta kako bi se krema potpuno apsorbovala. Svakodnevnom upotrebom povećava se efikasnost tretmana. Za optimalne rezultate koristiti kremu 2 puta u toku dana, ujutro i uveče.

Neto težina: 150ml

Dodatne informacije

Bruto težina 0.300 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 25931
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu