Led maska

LED maska za lice

18.408,00 din sa PDV-om

LED maska sa 7 boja za tretmane lica.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda


Kako deluje LED svetlost?

Proces se zasniva na izlaganju površine kože LED svetlosti što izaziva aktivaciju fotoreceptora u koži, dovodeći do apsorpcije energije u ćelije kože. Ta energija ubrzava u ćelijama biohemijske procese, stimuliše produkciju kolagena i deluje na druge metaboličke procese…
Svetlosna energija iz LED svetla prodire ispod površinskog sloja kože i apsorbovana je od strane proteina u ćeijama. Ove ćelije otpuštaju azot monoksid, poznat kao vazodilatator u našem telu, koji dovodi do širenja krvnih sudova i ubrzavanja cirkulacije do nerava i drugih tkiva u nekoliko narednih sati. Pojačani protok krvi kroz tkiva ishranjuje kožu prirodnim nutrijentima.

Koji su najvažniji benefiti terapije LED maskom?

 • smanjuje postojeće akne
 • preventivno deluje na pojavu novih akni
 • ubrzava obnovu ćeija
 • ubrzava proces zarastanja rana
 • vidno smanjuje bore i fleke
 • podmlađuje kožu kroz stimulaciju produkcije kolagena i elastina
 • koža postaje mekša, zategnutija i jedrija
 •  
  Terapija LED svetlom je jedina neinvazivna procedura koja prodire do dubljih slojeva kože.
  LED maska radi na dubljem, ćelijskom nivou, ciljano delujući na probleme kože kao što su:

 • akne – sprečava razvoj bakterija i smanjuje upalne procese i
 • produkti starenja i pigmentacija – stimuliše proizvodnju kolagena i elastina.
 •  
  Zato i kažemo da je to način da transformišemo kožu iznutra ka spolja – jer maskom delujemo na uzroke a ne na posledice.

  Različite talasne dužine LED svetlosti prodiru do različite dubine slojeva kože i iz tog razloga deluju na različite probleme, zavisno od dubine njihovog nastanka. Iz tog razloga se terapija prilagođava svakom klijentu pojedinačno.

   
  PLAVA LED terapija – za probleme sa aknama, mitiserima, proširenim porama, upalnim procesima i crvenilom na koži – rozacea.
  Frekvencija plave LED svetlosti je 415-450nm i ona prodire 2-4mm u dubinu kože. Deluje na problematičnu kožu sa aknama, sprečavajući njihovo izbijanje i dodatna oštećenja kože.

  CRVENO LED svetlo (630-700nm) prodire 8-10mm u dubinu kože. Ova terapija je značajna u isceljivanju upalnih procesa, rana, posekotina, ožiljaka i infekcija.
  Izuzetna je nakon tretmana frakcionim laserom, tretmana dermapenom ili dermarolerom, mezoterapije, mikrodermoabrazije i hemijskih pilinga, za unapređenje efekata ovih tretmana.

  BLISKA IC SVETLOST (830 nm) prodire do 25 mm dubine, nevidljiva je golim okom ali je integrisana u sve modove rada LED maske.
  Ona je takođe blagotvorna na isceljivanje oštećenja kože – ranice, posekotine, ožiljci ali i na infekcije u dubljim slojevima kože – hipodermisu. Deluje na remodeliranje kolagena i pomaže kod ozbiljnijih hiperpigmentacija dovodeći do svetlijeg tena. Povećava oksigenizaciju tkiva, pomaže u limfnoj drenaži i ubrzava obnavljanje ćelija.

  LJUBIČASTO SVETLO – Kako je ljubičasta boja kombinacija plave i crvene boje ona ima dvostruko dejstvo: antibakterijsko i regenerišuće. Namenjeno je za akne i oziljke od akni.
  Ljubičasto led svetlo prodire u kožu i deluje na bakterije koje izazivaju akne ali ujedno i podstiče regeneraciju oštećene kože. Ljubičasto svetlo se preporučeje kod kože koja je sklona aknama ali nema aktivne-upaljene akne ali kad želimo da vršimo prevenciju nastanka novih akni, i kod one kože
  koja ima pliće ožiljke od akni. Važno ja znati da nije moguće tretirati tj. ukloniti sve vrste ožiljaka od akni. Ljubičasto led svetlo je izbor tretmana kod akni koje deluju kako bi se proces regeneracije kože ubrzao.

  ZELENO SVETLO – ima umirujuće desjtvo (antiinflamatorno dejstvo) i uklanja fleke na koži – hiperpigmentacije.
  Zeleno led svetlo prodire u kožu i deluje na redukciju proizvodnje i nagomilavanje melanina koji je zadužen za stvaranje fleka, odnsono hiperpigmentacija.

  ŽUTO SVETLO – svetlo podstiče mikro cirkulaciju, dovodi kiseonik do ćelija i podstiće međućelijske procese u koži. Služi za zatezanje kože.
  Žuto led svetlo prodire u kožu i deluje na mikrocirkulaciju i međućelijske procese čime se ujedno i podiže nivo energije u ćelijama, podstiče limfnu drenažu pa je pogodno i kod kože sklone zadržavanju viška tečnosti, ali ujedno i uklanja site crvene tačkice po koži kao posledica poremećaja mikrocirkulacije. Kad se u koži pokrenu međućelijski procesi dolazi do opšte boljeg izgleda kože uz jačanje otpornosti same kože, bolji je tonus i koža je zategnutija.

  NARANDŽASTO SVETLO – podstiče revitalizaciju kože. Narandžasto led svetlo je pogodno kod pušačke kože, kože koja deluje sivo i dehidrirano, koža koja je ispošćena posle dužeg izlaganja sunčevim zracima ili manjim povredama. Narandžasto led svetlo ima revitalizujće desjtvo jer podstiče određene procese u koži zadužene za ozdravljenje i revitalizaciju podsticanjem povećanja energije ćelija u koži. Takođe, pogodno je i kod suve i dehidrirane kože jer ujedno podstiče i hidrataciju kožu.

  Da li postoje kontraindikacije?
  Ne smete koristiti masku ako ste trudni, dijabetičar, imate velike metalne implante u telu, pejsmejker, epilepsiju , probleme sa cirkulacijom i ozbiljnije zdravstvene probleme poput kancera kože i sl..

  Da li smem da koristim masku ako imam ubrizgan botox, filere ili PDO mezoniti?
  Apsolutno je dozvoljeno korišćenje maske u ovim slučajevima.

  Da li muškarci sa bradom mogu da koriste masku?

  Brada ne predstavlja problem za LED terapiju.

  Da li postoje preparati koje ne bi trebalo koristiti u kombinaciji sa maskom?
  Ne bi trebalo koristiti preparate koji sadrže vitamin A pre korišćenja maske.

  Koliko učestalo se može koristiti maska?
  Tretman LED maskom traje 30 min i može se koristiti u razmaku od 7 dana, inicijalno 6-8 nedelja za redom. Nakon toga, može se koristiti jednom u 4-6 nedelja za održavanje efekata.

  Kada se mogu očekivati prvi rezultati?
  Već nakon prvog tretmana možete očekivati da koža izgleda svetlije i svežije ali se ozbiljnije vidni rezultati postižu nakon serije tretmana i njihov efekat ima produženo dejstvo.

  O čemu treba voditi računa nakon tretmana?
  Nakon tretmana potrebno je izbegavati izlaganje sunčevoj svetlosti i sunčanje u solarijumima, saune, ekstremnu toplotu, djakuzi ili parnu saunu u narednih 12 sati posle tretmana maskom.

  U kompletu dolazi i deo za vrat, daljinski za podešavanje programa rada, kao i uputstvo.

  Garancija 12 meseci.

  Dodatne informacije

  Bruto težina 0.8 kg

  Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: dba1
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu