LED maska sa 7 boja - aparat za fotodinamicni tretman
LED maska sa 7 boja - aparat za fotodinamicni tretman (2)LED maska sa 7 boja - aparat za fotodinamicni tretman (3)LED maska sa 7 boja - aparat za fotodinamicni tretman (4)LED maska sa 7 boja - aparat za fotodinamicni tretman (5)LED maska sa 7 boja - aparat za fotodinamicni tretman (6)LED maska sa 7 boja - aparat za fotodinamicni tretman (7)

LED maska sa 7 boja – aparat za fotodinamični tretman

18.000,00 din sa PDV-om

LED svetla rade na različitim frekvencijama i prodiru u različite dubine kože, tako tretiramo različite indikacije odnosno probleme.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

LED terapija (Light-emitting diode) ili drugačije poznata i kao fotodinamična terapija (PDT – photodynamic therapy) podrazumeva usmeravanje LED svetla različite boje na kožu. LED svetla rade na različitim frekvencijama i prodiru u različite dubine kože, tako tretiramo različite indikacije odnosno probleme. LED svetla mogu da se koriste samostalno (kombinovanjem više boja ili usmeravanjem samo jedne boje led svetla) ili u kombinaciji sa različitim tretmanima.

SPECIFIKACIJA:
Materijal: Plastika
Snabdevanje snagom: 110v- 220V/ 50-60Hz
Izlazna snaga: 10W
Broj led svetala: 152
LED boje: Crvena, Zelena, Žuta, Ljubičasta, Tri nijanse plave
Veličina maske: 19cm x 24xm x 13xm
Veličina pakovanja: 29cm x 25cm x 17cm

Garancija 2 godine.

Dodatne informacije

Bruto težina 2.5 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: va12
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu