Maderoterapija by Kristina Mladjenovic - Predavanja Orient edukativnog centra
Maderoterapija by Kristina Mladjenovic - Predavanja Orient edukativnog centraMaderoterapija by Kristina Mladjenovic - Predavanja Orient edukativnog centra

Maderoterapija by Kristina Mlađenović – Predavanja Orient edukativnog centra

7.200,00 din sa PDV-om

Ako niste sigurni odakle da počnete, krenite od obuke za maderoterapiju. Zašto? Zato što je ova masaža trenutno najtraženija masaža u Srbiji. Postanite sertifikovani maderoterapeut na 35. sajmu kozmetike u Beogradu.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: predavanje3 Oznake: , ,
 

Opis Proizvoda

Madero masaža se izvodi specijalnim drvenim oklagijama koje čine čuda na ženskom telu!
Izvorno, poreklom je iz Kolumbije i ima za cilj da preoblikuje žensku figuru. Pozitivni efekti ove masaže su: uklanjanje celulita, zatezanje tela, limfna drenaža, izbacivanje viška tečnosti i toksina iz organizma i detoks tretman koji ima blagotvorne uticaje na ceo organizam. Rezultati su vidljivi odmah, a osećaj zatezanja kože nastaje već nakon trećeg tretmana. Tokom samo jednog tretmana izbacuje se značajna količina vode iz tela, a sa njom i toksini. Nedovršena ili nestručna maderoterapija može dovesti do YOYO efekta, zato je veoma bitna dobra edukacija.
Predavanje je osmišljeno da vas upozna sa svim detaljima rada i izvođenja ove tehnike, bez prethodnog znanja iz oblasti masaže.
Predavanje se sastoji iz dva dela, teorijskog i praktičnog.
Teorijski deo:
• Šta je maderoterapija?
• Uvođenje klijenta u proceduru
• Psihološka priprema klijenta
• Razgovor sa klijentom o zdravoj ishrani i vežbama
• Uzimanje anamneze
• Građa kože
• Kako nastaje celulit?
• Lečenje celulita
• Stadijumi celulita
• Pribor za rad
• Radni prostor
• Dezinfekcija oklagija
Praktični deo:
Praćenje edukatorke koja će uživo na modelu pokazivati samu proceduru. Svaki polaznik biće u prilici da priđe modelima i proba ovu inovativnu tehniku na modelu.
Očekuju vas iznenađenja i specijalni deo predavanja. Edukatorka Kristina Mlađenović davaće savete kako da unapredite biznis, kako da privučete više klijenata, kako da podignete salon na viši nivo.
Nakon završenog predavanja, svako od učesnika će dobiti sertifikat, kojim će kasnije moći da ostvari popust na kompletnu edukaciju za havajsku masažu u Orient edukativnom centru. Ukoliko prisustvujete predavanju Maderoterapija ostvarujete popust na Edukaciju za maderoterapiju u Orient edukativnom centru. Umesto pune cene od 20.000 dinara platićete 10.000 dinara.
Prijavite se na vreme, broj polaznika je ograničen.
Uplata na žiro račun broj 325-9500600020095-02, Ecodesign studio group d.o.o. Dunavski kej 23/11, Beograd
Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, [email protected]

Kongresna sala 2, nedelja 11:00 – 15:00

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: predavanje3
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu