Masažna-fotelja-DF-670---1
Masažna-fotelja-DF-670---2Masažna-fotelja-DF-670---3

Masažna fotelja DF-670

265.900,95 din sa PDV-om

Na zalihama

Opis Proizvoda

Masažna fotelja
Specifikacije:
Režim rada: AC100-120/220-240V, 50/60HZ,
Snaga: 130w
Težina: 115kg

DF670 Elite masažna fotelja predstavlja vrhunac napretka koji Vam donosi poslednju reč tehnologije sa izuzetnim karakteristikama za fenomenalnu masažu.

Moderno stilizovana masažna stolica
Model DF670 Elite je moderno stilizovana masažna fotelja sa terapeutskim masažnim tretmanima.

Funkcija nulte gravitacije
Napredna opcija, DF670 Elite masažne fotelje, je funkcija nulte gravitacije. Nulta gravitacija je pozicija ustanovljena od strane NASA kako bi se unapredila cirkulacija krvi i smanjio pritisak na kičmu.
Naslon za leđa i noge
Fotelja poseduje motorizovan naslon za leđa i noge. Naslon za noge je moguće produžiti 20 cm kako bi se prilagodio dužini nogu. Deo naslona za nogu predviđen za listove pruža se 10 cm dok se deo za stopalo proteže 10 cm od dela za listove. Ovo omogućava pozicioniranje tretmana tačno na mišiće kojima je potrebno opuštanje.
Daljinski upravljač
Daljinski upravljač od DF670 Elite masažne fotelje ima napredni LCD displej jednostavan za upotrebu.
Daljinski upravljač sadrži 5 unapred programiranih automatskih masaža koje započinjete jednim dodirom. Sa DF670 Elite, najčešće korišćene funkcije se nalaze na vidnom mestu kao što su On/Off, podešavanje Naslona za leđa/Naslona za noge i kontrole za toplotnu terapiju. Ređe korišćene funkcije locirane su ispod leve maske. Jednostavno otvorite masku i imaćete uvid u mnoge ručne funkcije dostupne za Vašu upotrebu.

Funkcija nulte gravitacije

Napredna opcija, DF670 Elite masažne fotelje, je funkcija nulte gravitacije. Nulta gravitacija je pozicija ustanovljena od strane NASA kako bi se unapredila cirkulacija krvi i smanjio pritisak na kičmu. NASA koristi istu poziciju za astronaute prilikom uzletanja kada njihova tela moraju da apsorbuju ogromne sile. Njihova stolica tada koristi ovaj položaj kako bi bolje opustila telo. Time se doprinosi dodatnom rasterećenju kroz bolje raspoređivanje težine na cela leđa jer bi u suprotnom opteretilo samu kičmu.

Kontrolna tabla

Kontrolna tabla od DF670 Elite masažne fotelje ima napredni LCD displej jednostavan za upotrebu.
Sadrži 5 unapred programiranih automatskih masaža koje započinjete jednim dodirom. Sa DF670 Elite, najčešće korišćene funkcije se nalaze na vidnom mestu kao što su On/Off, podešavanje Naslona za leđa/Naslona za noge i kontrole za toplotnu terapiju. Ređe korišćene funkcije locirane su ispod leve maske. Jednostavno otvorite masku i imaćete uvid u mnoge ručne funkcije dostupne za Vašu upotrebu.

Dodatne informacije

Bruto težina 75 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj 011/3284-149 ili 011/3284-217 (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 24240
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu