Masazna krema za lice NEVEN + ZALFIJA 500ml

Masažna krema za lice NEVEN + ŽALFIJA 500ml

2.150,00 din sa PDV-om

Masažna krema za lice Neven+ Žalfija je dobijena kombinovanjem pčelinjeg voska, nevenovog ulja i etarskog ulja žalfije. Omogućava lako izvođenje dugotrajnih i zahtevnih masaža lica i dekoltea bez potrebe za prekidanjem i dodavanjem proizvoda.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Masažna krema Neven+Žalfija je hipoalergijska formulacija, bezbedna za upotrebu i na najosetljivijoj koži. Pogodna je za sve tipove kože, a naročito se preporučuje za masnu, problematičnu ili mešovitu kožu koja je podložna zapušenim porama u pojedinim regijama a u pojedinim izrazitoj suvoći i perutanju.

Kombinacija nevena i žalfije dovodi do smirivanja iritacije, antiseptičnog efekta i obnavljanja ispucalog i oštećenog epiderma. Miris žalfije deluje opuštajuće i smanjuje nervnu napetost.

Količina kreme koja je potrebna i dovoljna za masažu regije lica i dekoltea ustanovljena na osnovu praktičnog rada je 15g. Ta količina odgovara punoj supenoj kašici. Jedno pakovanje krema za masažu je dovoljno za 30 tretmana.

Dodatne informacije

Bruto težina 0.6 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: du29
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu