Meso Hair Loss Control 5ml - Mezokoktel za rast kose, brade i obrva

Meso Hair Loss Control 5ml – Mezokoktel za rast kose, brade i obrva

2.490,00 din sa PDV-om

Mezokoktel protiv gubitka kose i stimulaciju rasta kose, brade i obrva.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Ampula 5ml

Meso hair loss control je jedinstveno sredstvo protiv gubitka kose, koje se bori protiv opadanja kose i stimuliše njen novi rast, povećava protok krvi i poboljšava snabdevanje korena kose kiseonikom.

Meso hair loss control osigurava trajnu bioraspoloživost i na taj način optimizuje proizvodnju keratinskih proteina. Tretman osigurava tačan sastav aminokiselina potrebnih za zdravu kosu i bitna je komponenta sredstava protiv gubitka kose.

Meso hair loss control je dobar za:
Rešavanje problema negenetskog gubitka kose
Stimulacija kose oštećene faktorima okoline kao što su sunce i zagađenje
Smanjenje gubitka kose
Uklanja perut i lojne žlezde i tretira tanku i beživotnu kosu.

NAČIN UPOTREBE: dermapen, mikroneedling i kozmetički aparati. Nije injektabilan.

Saw palmetto: efikasno sredstvo protiv gubitka kose
Saw palmetto uglavnom koriste muškarci za ublažavanje simptoma benigne hiperplazije prostate, što je povećanje prostate, ali ne i karcinom.
Studije lečenja uvećanja prostate saw palmetto-m ukazuju da saw palmetto takođe stimuliše rast kose, a čini se da ima isti efekat kao Finasterid, ali bez neželjenih efekata.
Meso hair loss control smanjuje gubitak kose, a u nekim slučajevima tretman može u potpunosti zaustaviti gubitak kose. Posle preporučenih deset tretmana, prosečan prečnik pramenova kose se povećava, a kosa dobija puniji izgled.

Biotin: jača kosu
Biotin je vitamin B koji je deo nekoliko metaboličkih reakcija i regulacije razgradnje šećera. Ponekad se biotin naziva vitaminom H ili vitaminom B7.
Vitamin je rastvorljiv u vodi i telo nikada ne može da sadrži previše biotina, jer se u nekom trenutku uvek izlučuje urinom. Delimično je zahvaljujući ovom vitaminu MESO HAIR LOSS CONTROL toliko efikasan protiv gubitka kose i pomaže u poboljšanju zdravlja kose.
Glukoza je značajan izvor energije i važna je kako za održavanje tela, tako i za njegovo optimalno delovanje. Biotin igra bitnu ulogu kada telo obrađuje glukozu.
I rast i replikacija ćelija zavise od biotina, a vitamin pomaže u održavanju zdravlja i obnavljanja kose, a takođe igra važnu ulogu u održavanju mnogih drugih telesnih funkcija. Biotin je vitamin koji održava kosu zdravom, jakom i sjajnom. Klinički je dokumentovano da je nivo biotina u organizmu podjednako važan kao i nivo drugih vitamina i minerala.

MesoSkinline koncept je zasnovan u potpunosti na 100% sigurnim, testiranim i sertifikovanim proizvodima i opremi iz EU.
Mezokokteli MesoSkinline® proizvode se u EU, u priznatoj farmaceutskoj laboratoriji sa više od 20 godina iskustva u istraživanju, razvoju, inovacijama, proizvodnji i distribuciji sterilnih medicinskih sredstava, estetskih proizovda, proizvoda za negu kože u estetskim centrima i ordinacijama.

“Sve sirovine smo odabrali kako bi zadovoljili zahteve medicinskih uređaja.
Proizvodni proces se kontroliše u skladu sa ISO 9001 i ISO 13485 sistemima kvaliteta.
Nakon proizvodnje, svi proizvodi se ispituju i pregledaju, uključujući ambalažu itd.
Vrhunska profesionalna rešenja za mezoterapiju.
Ciljana rešenja, podmladjivanje, zaštitu od UV zračenja, pilinge.
Siguran i inovativan pristup za tretmana za kozmetičare i dermatologe.”

Dodatne informacije

Bruto težina 0.1 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: ver06
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu