Meso stretch mark remover 5ml - Mezokoktel za redukciju strija i oziljaka od akni

Meso stretch mark remover 5ml – Mezokoktel za redukciju strija i ožiljaka od akni

2.400,00 din sa PDV-om

Meso stretch mark remover sadrži aktivne sastojke koji, prema kliničkim studijama, mogu sprečiti i ukloniti strije povećavanjem stvaranja kolagena i elastina.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Ampula 5ml

Aktivni sastojci:

 • Collagen
 • Organic sillicium
 • Marine plasma
 • Chlorella Vulgaris extract
 • Sadrži nekoliko aktivnih sastojaka koji, prema kliničkim studijama, sprečavaju i redukuju strije, povećavajući stvaranje kolagena i elastina.
 • Regije koje možemo tretirati:

 • Lice
 • Telo
 • Regije na kojima postoje strije
 • Godine:

 • 18+
 • NAČIN UPOTREBE: dermapen, mikroneedling i kozmetički aparati. Nije injektabilan.

  I muškarci i žene mogu iskusiti strije na različitim delovima tela. Strije se javljaju kada se koža prebrzo istegne ili stegne, na primer tokom trudnoće, povećanja telesne težine, gubitka kilograma ili izgradnje mišića.

  Preopterećenje kože oštećuje subdermalni kolagen,a dolazi i do oštećenja i dehidracija elastičnih vlakana. To može ostaviti vidljive tragove ili ožiljke koje poznajemo kao strije. Tretman Meso stretch mark remover može sprečiti i smanjiti strije.

  Meso stretch mark remover sadrži aktivne sastojke koji, prema kliničkim studijama, mogu sprečiti i ukloniti strije povećavanjem stvaranja kolagena i elastina, učvrstiti matricu kolagena i hidrirati određena područja kože.

  Stimuliše proizvodnju kolagena na koži
  Proteinski kolagen sadrži približno 25% proteinskog sastava u ljudskom telu, a upravo je kolagen taj koji našoj koži pruža zdrav i čvrst izgled, stvarajući elastičnost i zamenjujući mrtve ćelije kože.
  Proizvodnja kolagena u koži usporava se sa godinama, a to utiče na elastičnost kože, dovodi do opuštanja kože i do razvoja tankih linija oko očiju i bora između obrva.
  Tretman Meso stretch mark remover uklanja strije stimulišući sopstvenu regeneraciju kože i povećavajući proizvodnju kolagena.
  Meso stretch mark remover podmlađuje kožu iznutra i stoga je efikasan i u prevenciji i u smanjenju strija.
  Tretman optimizira proizvodnju elastina i kolagena osiguravajući trajnu bioraspoloživost proteina. Kroz efekat enzima lizil oksidaze, mreža između vlakana se povećava, a silicijum pomaže strukturi i okuplja vlakna u dobro organizovanoj trodimenzionalnoj mreži.
  Hondroitin sulfat je važan glikozaminoglikan, i iako se u vanćelijskoj matrici pojavljuje samo u malim količinama, i dalje ima značajan uticaj na stanje kože. Hondroitin sulfat je od suštinskog značaja za dvodelni proces kojim se održava hidratacija kože, dok se hijaluronska kiselina povećava. Hijaluronska kiselina veže vodu u koži i pomaže joj da se napuni, dajući joj svež, zdrav izgled.

  Hidrolizovani kolagen obnavlja tkivo
  Hidrolizovani kolagen je kolagen gde se molekularne veze između pojedinačnih niti kolagena razgrađuju hemijskim ili enzimskim tretmanom.
  Istraživanja pokazuju da su odlična svojstva elastina i kolagena rezultat njihove kombinacije aminokiselina glicina, valina, prolina i hidroksiprolina.
  Tretman Meso stretch mark remover olakšava telu da apsorbuje hidrolizovani kolagen. On se sastoji se od vodotopivih signalnih sredstava, peptida koji su bogati izvori aminokiselina glicin, prolin i hidroksiprolin. Proces stimuliše zarastanje rana, jača proizvodnju tkiva i pomaže u izgradnji matrice kolagena.

  Efikasno smanjite strije bez neželjenih efekata
  Pored smanjenja i sprečavanja strija, Meso stretch mark remover dokazano ima i protivupalna svojstva, a tretman takođe smanjuje crvenilo za 13%.
  Lečenje je efikasno, ali i nežno, bez ozbiljnih neželjenih efekata povezanih sa upotrebom hidrolizovanog proteina kolagena.

  Sastojci:
  Aqua distil, Aqua mar, Isot, Sodium Chondroitin Sulphate, Hydrolysed Collagen, Sodium Mannuronate Methyl Silanol, Glucosamine Sulphate, Sodium Metabisulfite.

  Kolagen je protein koji čini 25% proteina u ljudskom telu.

  Kolagen je prisutan u normalnoj koži. Zamenjuje mrtve ćelije kože novim. Kako starimo, naša količina kolagena se smanjuje ili razgrađuje. To nas dovodi do razvoja bora smejalica, normalnih bora i drugih nabora na koži. Hidrolizovani kolagen, HCP (poznat i kao čisti želatin i hidrolizat kolagena) je kolagen koji je enzimski ili hemijski obrađen da bi telo lakše apsorbovalo. Kolagen je glavi strukturni protein koji se nalazi u vezivnom tkivu tela. Hidrolizovani kolagen sastoji se od vodotopivih peptida, koji su bogati izvori aminokiselina glicin, L-prolin i L-hidroksiprolin.

  Sigurnost
  Nisu poznate neželjene reakcije uzimanja hidrolizovanog proteina kolagena.

  MesoSkinline je posebno dizajniran koncept za tretmane protiv starenja – bez medicinske intervencije i povezanih rizika. Koncept je zasnovan u potpunosti na 100% sigurnim, testiranim i sertifikovanim proizvodima i opremi iz EU.
  Mezokokteli MesoSkinline® proizvode se u EU, u priznatoj farmaceutskoj laboratoriji sa više od 20 godina iskustva u istraživanju, razvoju, inovacijama, proizvodnji i distribuciji sterilnih medicinskih sredstava, estetskih proizovda, proizvoda za negu kože u estetskim centrima i ordinacijama.

  “Sve sirovine smo odabrali kako bi zadovoljili zahteve medicinskih uređaja.
  Proizvodni proces se kontroliše u skladu sa ISO 9001 i ISO 13485 sistemima kvaliteta.
  Nakon proizvodnje, svi proizvodi se ispituju i pregledaju, uključujući ambalažu itd.
  Vrhunska profesionalna rešenja za mezoterapiju.
  Ciljana rešenja, podmladjivanje, zaštitu od UV zračenja, pilinge.
  Siguran i inovativan pristup za tretmana za kozmetičare i dermatologe.”

  Dodatne informacije

  Bruto težina 0.1 kg

  Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: ver04
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu