Mleko za suncanje SPF35 200ml

Mleko za sunčanje SPF35 200ml

760,00 din sa PDV-om

Mleko za sunčanje sa zaštitnim faktorom 35, kreirano i testirano u saradnji sa dermatolozima, brani od štetnog zračenja.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Nije svako izlaganje suncu sunčanje. Ali svako nosi određeni rizik od štetnog UV zračenja. Bilo da ste na letovanju, zimovanju ili u svakodnevnoj šetnji.

Naše mleko za sunčanje sa zaštitnim faktorom 35 i odbranom od UVB i UVA zraka pruža optimalnu negu. Kreirano i testirano u saradnji sa dermatolozima, da bude pogodno i za kože podložne iritaciji i alergijama. Zato nije agresivno uprkos jačini delovanja. I zato se držimo oprobane recepture već 20 godina.

Za kožu stariju od 15 godina. Brani od štetnog zračenja antioksidantskim efektom i kombinacijom maslinovog ulja i kakao butera. Vodootporan, jednako delotvoran na suvom, u vodi i nakon kupanja. Ne samo da štiti, već i neguje. Nakon njega, koža je elastična, meka i hidrirana. Od izlaska sunca, do i posle zalaska.

Dodatne informacije

Bruto težina 0.3 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: du12
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu