Nano tehnologija - aparat za revitalizaciju i hidrataciju kose
Nano tehnologija - aparat za revitalizaciju i hidrataciju kose 2Nano tehnologija - aparat za revitalizaciju i hidrataciju kose 1

Nano tehnologija – aparat za revitalizaciju i hidrataciju kose

18.600,00 din sa PDV-om

NANO SHOT je inovativni uređaj koji radi na principu nanotehnologije. Suština primene nanotehnologije u frizerskoj industriji je unošenje raznih supstanci, koje se nalaze u preparatima za negu kose, na nano veličinu kako bi one prodrele dublje u kosu, što bi imalo za cilj mnogo veću efiksanost preparata koji se nanose.

Nema na zalihama

 

Opis Proizvoda

NANO SHOT je poseban po tome što omugućava da preparati koji se koriste tokom tretmana budu iskorišćeni do maksimuma.

NANO SHOT aparat stvara vodenu paru koja sadrži nano čestice vode, a nanomolekuli vode prenose čestice preparata koji je stavljen na kosu duboko u strukturu dlake i aktivira ih. Daje mogućnost da preparati koji sadrže supstance nano veličine (recimo hidrolizirani nano keratin), lako i bez ikakvog rizika prodru u vlas. Voda na nivou nano čestice sa latentnom toplotnom energijom može neometano da prodire kroz kutikulu dlake sa razmakom od oko 1 nanometar, oslobađa latentnu toplotu prilikom ulaska
u kosu i otvara kutikulu. Aparat ima višestruku salonsku primenu u okviru tretmana za hidrataciju ili revitalizaciju kose, već nakon prvog tretmana rezultati su vidljivi, a efekat je osvežena, regenerisana, mekana, sjajnija i punija dlaka.

Preporučuje se za hemijski tretiranu kosu, kosu koja je oštećena, suva i previše masna.

Uključivanje aparata

Napomena: U APARAT SE SIPA SAMO DESTILOVANA VODA!

Ukoliko se ustanovi da su u bočicu sipane druge supstance,aparat ne podleže garanciji. Potrebno je odvrnuti bocu aparata,u nju sipati destilovanu vodu i zavrnuti je nazad u aparat. Točak za podesavanje jačine mlaza (bele boje) nalazi se pored dugmeta za paljenje.Pre uključivanja aparata neophodno je okrenuti točak potpuno na levu stranu.Zatim uključite aparat u struju. Sačekajte da se upali zelena lampica(ona označava da je aparat spreman za početak rada). Nakon toga,upalite aparat na prekidač.On će početi da se greje i da ispusta paru,nakon toga možete POSTEPENO pojačavati jačinu mlaza pomerajući točak na desnu stranu.Kada aparat počne da ispusta
gustu i jaku paru,spreman je za rad. Nakon tretmana,potrebno je aparat ugasiti na prekidač,kabal izvaditi iz struje i odložiti.

Način upotrebe

Pre svega,potrebno je oprati kosu,naneti pakovanje ili masku po izboru,pa temeljno očešljati kosu. Možete koristiti preparate koje ste i ranije koristili,(nano shot pojačava dejstvo preparata,nije strogo određeno koji preparati se moraju koristiti).Tretirati kosu nano shotom (držati 10-15cm od kose).Važno je da kosa bude dobro tretirana od korena do kraja dlake.Kosu regularno isprati nakon maske. Zatim je potrebno kosu isfrotirati peškirom,naneti ampulu,serum,sprej koji se NE ISPIRA.To takođe može biti preparat po izboru.Potom je očešljati i ponovo tretirati nano shotom,pa isfenirati.Na kraju tretmana,potrebno je naneti završne kapi na krajeve kose (kao posle svakog feniranja).

Dodatne informacije

Bruto težina 1.1 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: dba35
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu