Ola LED Set za izbeljivanje zuba + 3 olovke
Ola LED Set za izbeljivanje zuba + 3 olovke (3)Ola LED Set za izbeljivanje zuba + 3 olovke (5)Ola LED Set za izbeljivanje zuba + 3 olovke (1)Ola LED Set za izbeljivanje zuba + 3 olovke (2)Ola LED Set za izbeljivanje zuba + 3 olovke (6)Ola LED Set za izbeljivanje zuba + 3 olovke

Ola LED Set za izbeljivanje zuba + 3 olovke

7.800,00 din sa PDV-om

Profesionalni tretman za izbeljivanje.
Prilagođeno svim pametnim telefonima.
Jednostavan i siguran za upotrebu.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Ola LED Set koristi patentirane, klinički dokazane elemente plave LED svetlosti koji reaguju sa profesionalnim gelom za izbeljivanje zuba i efikasno uklanjaju naslage na površini zuba.

Ola Set za izbeljivanje zuba sadrži sve što je potrebno da vaš osmeh postane beo i dugotrajan, baš kod kuće. Jednostavno nanesite nežni gel za izbeljivanje, postavite Ola usnik i pustite da sigurno plavo LED svetlo ubrza vaše rezultate, bez osetljivosti.

Brz, zabavan i jednostavan za upotrebu. Naš hands-free dizajn znači da možete obavljati više zadataka dok izbeljujete vaše zube, a automatski se isključuje nakon svakog 16-minutnog tretmana, dajući vam slobodu da izbelite zube bilo kada i bilo gde – i podelite svoj osmeh još više.

Set uključuje:
OLA USB LED svetlo
3 Olovke za izbeljivanje zuba (3 x 2ml)
1x Vodič za nijanse
1x iPhone adapter
1x Android adapter
Uputstvo za korišćenje

Benefiti:
Vraća prirodnu belinu zuba.
Uz redovnu upotrebu, 2-8 nijansi belji zubi

Prirodna formula:
Veganski sastojci
Bez lateksa, parabena i sulfata
Bez glutena

Sastojci:
Carbamide Peroxide, Propylene glycol, Glycerin, Triethanolamine, Aloe Leaf Juice, Carbomer, Menthol, Pomegranate Seed Extract, Chamomile Flower Extract.

Gel za izbeljivanje je bez glutena i lateksa, mogu ga koristiti i vegeterijanci.

Kako funkcioniše?
Korak 1: Nanesite gel za izbeljivanje.
Skinite poklopac sa olovke i okrenite donji deo u smeru kazaljke na satu dok gel ne prekrije vrh četkice. Nanesite tanki sloj gela na potpuno suve zube, od korena zuba ka vrhovima, izbegavajući kontakt sa desnima.
Korak 2: Povežite uređaj sa mobilnim telefonom.
Korak 3: Umetnite i osvetlite LED svetlo.
Stavite usnik u usta i osvetlite pritiskom na dugme na pakovanju. Usnik će svetleti sjajno plavom bojom. Opustite usne, nema potrebe da jako zagrizete. Slobodni ste za obavljanje više zadataka ili jednostavno da se opuštate dok izbeljujete vaše zube!
Nakon 16 minuta, LED svetlo će se automatski isključiti.
Korak 4: Ponovite.

Za najbolje rezultate, preporučujemo uzastopne aplikacije za izbjeljivanje svakog dana tokom najmanje sedam dana ili dok se ne postignu željeni rezultati.

Ola proizvodi su izrađeni od prirodnih sastojaka i bilja, potpuno bezbedni za upotrebu, bez glutena, agresivnih i toksičnih supstanci, testirani i sertifikovani od strane Ministarstva zdravlja.

Napomene:
Trudnicama se ne preporučuje bez prethodnih konsultacija sa svojim lekarom.
Starosna granica za korisnike je 16+ godina.
Garantni rok na uređaj je godinu dana; (napomena: ne prati prekidač/taster u vodi jer može doći do oštećenja, prati samo silikonski usnik).


Dodatne informacije

Bruto težina 0.4 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: ola3
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu