Pantenol gel posle suncanja a sokom ALOE-VERA 150 ml

Pantenol gel posle sunčanja a sokom ALOE-VERA 150 ml

500,00 din sa PDV-om

Lagani gel sa prirodnim sokom od aloe vera za hidrataciju i regeneraciju kože posle sunčanja. Aloe vera – moćan prirodni restaurator ćelija kože, smanjuju štetne efekte UV – zračenja.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

-pantenol regeneriše oštećena područja, mekoću i glatkoću kože, vitamin E pružaju zaštitu, hijaluronska kiselina brzo vraća gubitak vlage u gornjim slojevima kože i omekšava ga. Ne ostavljaje tragove masti i lepljiva na telu i odeći.

Sastojci: D-pantenol, Mentol, Alantoin, ekstrakti aloe i zelenog caja, hialuronska kiselina

Dubinski hidrira, hladi i umiruje kožu nakon dnevnog sunčanja ili nakon sunčanja u solarijumu.

Umiruje: D-pantenol i alantoin jačaju kožu, ubrzavaju sintezu lipida, proteina i lipoproteida, i na taj način štite od zapaljenja a i otklanjaju posledice prekomernog izlaganja prirodnom ili veštačkom suncu (opekotine, iritacije, crvenilo, osećaj zategnute kože). Alantoin je blagi keratolitik, humektans, antiiritans (vezuje i neutrališe mnoge iritanse i senzibilizatore), izaziva proliferaciju ćelija i stimuliše epitelizaciju, ubrzava zarastanje rana, ublažava postojeće i sprečava pojavu novih strija. Koža ga odlično podnosi. Koristi se za zaštitu i regeneraciju intaktne kože kod manjih oderotina, opekotina, ojeda i iritacija

Hladi: Mentol obezbeđuje umirujući, hladan osećaj nakon dužeg izlaganja na suncu ili prekomernog sunčanja u solarijumu.

Hidrira i regeneriše: Hidrantan kompleks, kolagen i elastin vlaže i hidriraju kožu, čuvaju odgovarajući nivo elastičnosti, čine kožu glatkom, sprečavaju isušivanje i njeno prekomerno ljuštenje.

Odlaže proces starenja: Lycopene (ekstrakt paradajza) sprečava da se formiraju slobodni radikali kao rezultat sunčanja, odlažući stvaranje bora. Savršeno priprema kožu za dalje izlaganje suncu.

Dodatne informacije

Bruto težina 0.2 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: f59
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu